Beetje ongerust

6 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Shivan
afbeelding van Shivan
12 nov 2015 - 20:18
Beetje ongerust

Hoi allemaal,

Ik zit een beetje met het volgende: Ik ben bijna 12 weken zwanger, maar totaal geen behoefte aan warm eten. Het is eigenlijk al vanaf de 3e of de 4e week echt moeite doen om 's avonds voldoende binnen te krijgen. Overdag gaat eten prima. Ik krijg, omdat ik over de dag verdeeld eet, wel wat fruit binnen, maar vind het nu 3dubbel moeilijk om groenten te eten. Ik ben nu dus ook nog geen grammetje aangekomen, en moet eigenlijk supergoed mijn best doen om ook niets af te vallen. Ben ongeveer 1,70 m lang en weeg nu 57 kg. Wie o wie heeft er een goede tip om toch voldoende en juiste voedingsstoffen binnen te krijgen?

Loussi
afbeelding van Loussi
13 nov 2015 - 16:17

Meid, als je baby goed groeit is het goed!

Lucy-1980
afbeelding van Lucy-1980
13 nov 2015 - 15:10

Als je op gewicht ben gebleven zou ik me geen zorgen maken, dan doe je het hartstikke goed! Ik ben nu 18 wk zwanger en inmiddels weer bijna op mn oude gewicht. Een paar weken terug zeker 4 kilo lichter en ik ben al een lichtgewicht (1.69 en nu 52 kilo). Zolang ik genoeg vocht binnen hield mocht ik me van de vk niet druk maken om mijn gewicht. Dat komt vast vanzelf goed. Multivitamine maakt veel goed :-)

Shivan
afbeelding van Shivan
13 nov 2015 - 13:31

Thnx voor jullie reacties! Ik gebruik inderdaad een voedingssuplement,  en overdag probeer ik wel tomaatjes komkommertjes etc. te eten, maar dat warme eten blijft een beetje zo zo. En met mijn werk is salade tussen de middag niet praktisch, op de een of andere manier bevalt dat me op t werk niet. Thuis doe ik dit wel nu en dan! Maar zou misschien nog meer mogen blush

IN81
afbeelding van IN81
13 nov 2015 - 09:16

Inderdaad voedingssupplementen nemen, en lukt rauwkorst wel? Dus wortel, komkommer, etc. Als je die overdag als snackjes eet krijg je toch wat groenten binnen. Ik zou me er verder niet te druk over maken, eetlust komt vanzelf wel terug. Ik ben zelf de eerste maanden ook niet aangekomen (eerder iets afgevallen), ik ben 173 cm en woog tot en met de vierde maand niet meer dan 58 kilo. Beetje hetzelfde als jij dus... 

Loussi
afbeelding van Loussi
13 nov 2015 - 08:58

Je kunt een voedingssupplement gebruiken speciaal voor zwangere vrouwen. Misschien kun je aan de sla of (maaltijd)salades voor lunch (met wat noten en een lekker stukje kaas erdoor) en kun je 's avonds misschien aan het brood. Verder zou ik me er niet zo druk om maken hoor. Van harte met je zwangerschap!