Baby 8 maanden volle melk

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
saheramin
afbeelding van saheramin
28 mei 2020 - 22:39
Baby 8 maanden volle melk

Hallo allemaal,

mijn baby is inmiddels al 8 maanden, wil vanaf 4 maanden al geen kv meer drinken (sinds begin kv gegeven). Heb het nu kunnen volhouden om het met alle moeite erin te krijgen tijdens zijn slaap, maar zelfs in zijn slaap weigert hij het en kokhalst hij. Hij eet verder voldoende de gehele dag door, pyamapapje lust hij ook niet en ook geen andere Bambix pap soorten door zijn melk. Heb van alles geprobeerd, oudere kind als baby wilde ook geen kv en deed ik hetzelfde maar die at ook niks. Heb hem ook altijd gevoed in zijn slaap, ik ben erg gefrustreerd. De hele nacht slaapt hij nauwelijks, om de uur huilt hij en krijg ik hem voor even stil dmv het geven van water. Hij drinkt meer dan een fles water leeg gedurende de nacht. Ik denk dat hij wel melk wil maar het niet lust?! Met mijn oudere kind heb ik het ook erg moeilijk gehad, altijd gevoed in zijn slaap. Nu is mijn baby 8 maanden geworden, heb geprobeerd hem volle melk aan te bieden dit gaat er beter in. stukken beter dan kv, overal lees ik dat het tot 1 jaar niet goed is om over te stappen naar gewone melk. Kan iemand me meer erover vertellen? Want zoveel dingen zijn niet goed voor je baby, maar wat doe je als je het er echt niet in krijgt. Ik zit uren met hem en slaap zelf al maandenlang super slecht. 

sall-1424149
afbeelding van sall-1424149
10 sep 2020 - 01:58

Ik heb mijn zoontje ook met 8 maanden melk gegeven alleen ben ik wel met half volle melk begonnen. Dat ging inderdaad makkelijker in dan kv. Nergens om zorgen over te maken! 

veravdplas
afbeelding van veravdplas
19 aug 2020 - 08:44

Waarom bel je het consultatie bureau niet even? Gewone melk heeft volgens mij teveel zouten voor de nieren voor het eerste jaar. Mij hebben ze al meerdere keren goed geholpen met meedenken met dit soort dingen.

 

e.sa-1432243
afbeelding van e.sa-1432243
26 jun 2020 - 16:38

Ik weet niet of dit helpt maar volgens mijn moeder kreeg ik ook met 8maanden gewoon volle melk. En ik mankeer niets gelukkig. Als jouw kind er behoefte aan heeft en dit wel verdraagt dan zou ik het gewoon doen en jezelf ook rust geven. Ik zou wel alle eventuele 'tekorten aan vitamines' die in kv zitten apart erbij kopen en geven.