Baby 6.5 maand wil geen melk meer

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
jori-1354879
afbeelding van jori-1354879
7 jul 2019 - 09:04
Baby 6.5 maand wil geen melk meer

Hoi!
Ik plaats niet snel een bericht maar ben nu toch lichtelijk wanhopig aan het worden.
Mijn zoontje van 6.5 maand drinkt ontzettend slecht. Wil geen fles meer hebben, drinkt echt geen! druppel. Pyjamapapje geprobeerd, precies hetzelfde. Pap stopt hij na 2 happen mee. Fruit eet hij wel maar zogauw ik er wat melk door doe wil hij niet meer. Ik geef de fles ook als hij slaapt zodat hij tenminste iets drinkt maar dat word ook steeds minder. Heb gisteren intotaal ongeveer 500cc naar binnen gekregen inclusief een paar happen pap. Waarbij ik liedjes aan het zingen ben, hem speeltjes geef om maar af te leiden. Maar dat krijgt hij nu ook door. Er komen tandjes door op het moment.. zal het daar aan liggen? Koud de fles geven werkt ook niet.

Morgenvroeg ga ik meteen het cb bellen want de voedingsmomenten worden echt super frustrerend en dat werkt ook alleen maar averechts natuurlijk.

Is er iemand die dit herkent en wellicht wat tips heeft? Tuitbeker heb ik maar daar wil hij ook alleen maar water in hebben en drinkt dan ook niet meer dan een paar slokjes.

Llen
afbeelding van Llen
2 aug 2019 - 11:23

Hoihoi,

Ik heb helaas geen advies voor je want zit met hetzelfde. De mijne drinkt wel iets meer, maar minder dan ie deed. Drinkt de jouwe inmiddels weer beter? Hoop het!

Groetjes