Vervoeren van pas geboren baby + kleuter.

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
mama_lief
afbeelding van mama_lief
3 dec 2014 - 09:08
Vervoeren van pas geboren baby + kleuter.

Hallo,

Binnenkort wordt mijn dochter 4 en moet zij naar school. In dezelfde periode ga ik bevallen van mijn tweede. Ik zit er nu aan te denken om een bakfiets aan te schaffen, zodat ik mijn kinderen beide veilig kan vervoeren. Zou niet weten hoe ik het anders zou moeten doen. (helaas is de school te ver om te wandelen). Maar kun je wel een baby van een paar weken oud al in de bakfiets vervoeren?

Wat is jullie ervaring? Zijn er ouders die hetzelfde probleem hebben ervaren?
Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties en hoop dat er wat goede tips en adviezen tussen zitten :-)

Alvast bedankt!!

 

suus1980
afbeelding van Anoniem
4 dec 2014 - 09:43

ja hoor, dat kan gemakkelijk, als je een maxicosi hebt kun je je baby in de maxicosi prima in de bak zetten en je dochter op 't bankje.

ik had 't bij m'n oudste 3... de jongste daarvan zat ook in de maxi cosi, de andere 2 (toen 4jr en 3jr)op 't bankje allemaal in de bakfiets, haha had wel een bekijks (was destijds 1 van de eerste in het dorp) maar het is een hele uitkomst !!!! en ook gezellig en bovendien ook veilig !

ik had ook nog een huif over de bakfiets zodat ze droog konden zitten en oja 

1 tip neem een bakfiets met versnellingen !!!!

doeiiiiiiiiiiiiiiii groetjes suus

chantalvanb
afbeelding van chantalvanb
3 dec 2014 - 18:54

Vraag het eens na bij de fietsenwinkel. Er zijn speciale babyschalen te koop voor in de bakfiets, maar ik weet niet hoe snel ze daar al in mogen. Je kan ook kiezen voor een kar achter de fiets. Deze kan je ook loskoppelen en gebruiken als kinderwagen, ideaal! Ook hier gaat zo'n babyschaal in.

Succes met het uitzoeken!