tricot slen draagdoek

5 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
denies
afbeelding van denies
24 jan 2010 - 00:09
tricot slen draagdoek

Hallo,

Ik heb vandaag een tricot slen draagdoek gekocht, erg fijn (tot nog toe).

Ik heb alleen even een vraagje voor degene die hem ook hebben. Als jullie naar buiten gaan, wat voor kleding doen jullie je zoon/dochter aan met dit weer, en wat voor kleding in de zomer?

Mijn zoontje is nu 1 maand oud.

Hoop dat iemand me op weg kan helpen, want wil graag zo snel mogelijk lekker naar buiten met mn 2 zoontjes, zonder geklungel met een kinderwagen en een peuter die los loopt.

Groetjes Denisedenies40201.9657175926

denies
afbeelding van denies
26 jan 2010 - 23:37

Hoi essie1000,

Ik doe hem gewoon over mn tshirt/trui aan en dan mijn jas gewoon aan, open dus. Jas nog eens dicht eroverheen is veel te warm. Ik heb het gister voor het eerst uitgeprobeert op deze manier en was toen behoorlijk koud buiten. Zelf nog wel een sjaal omgehad, maar toen ik thuis kwam was hij hartstikke lekker warm. Dus gewoon een jasje aan, muts op en ik had hem pantoffeltjes aangedaan, en dan die doek eromheen. Ik vind het echt een ideale uitkomst. Over je jas heen lijkt me ook niet echt lekker zitten voor hem, en zal ook wel kouder voor de kleine zijn, aangezien hij zich dan niet warm kan houden met jouw lichaamswarmte.

Groetjes Denise

essie1000
afbeelding van essie1000
25 jan 2010 - 16:32

Hoi Denise,


Doe je dan de draagdoek over je eigen jas heen? Ik heb t laatst geprobeerd onder mijn eigen jas, maar dan heb je een vrij groot stuk bloot bij je zelf, niet zo handig dus, maar ik vind die doek over een winterjas zo propperig voelen. Mijn zoontje is nu 2 maanden, maar tegen de tijd dat t lekker weer wordt en we zonder jas naar buiten kunnen is hij waarschijnlijk te zwaar voor de doekBig smile

denies
afbeelding van denies
25 jan 2010 - 16:11

Hoi Maaike,

Dankje voor de tip. Heb op internet zelf nog ff verder zitten zoeken en op de site van draagdoek.nl heb ik de informatie ook gevonden. Gewoon jasje aan en mutsje op, en in de zomer eerder kleren uit trekken dan aanhouden.

Duowagen zat ik ook aan te denken, maar we hebben 1 grote kinderwagen quinny speedi, die hebben we met de geboorte van mn oudste zoontje nieuw gekregen van mn ouders, en we hebben er zelf een mclaren bijgekocht later. Dus vind het zo zonde om nu weer een nieuwe te moeten kopen terwijl we 2 goeie hebben.

Groetjes Denise

mamajob
afbeelding van mamajob
24 jan 2010 - 23:26

Hoi Denise,

Ik heb er ook 1 maar nog niet buiten gebruikt.
Ze zeggen gewoon kleertjes aan, mutsje op en jasje aan en door de drie lagen doek die ook nog over het kindje zit heeft hij/zij het dan warm genoeg, dus hoef je niet ook nog je jas erover te doen.
Maar wij hebben een duowagen dus heb haar nooit in dat ding buiten.

Gr Maaike