Tipshoekje van mama voor mama

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
step-992298
afbeelding van step-992298
6 jan 2018 - 17:19
Tipshoekje van mama voor mama

Tja geef maar toe de verzorging van een baby is niet mis. De simpelste dingen als oefenhapjes en een jasje aan trekken kan al behoorlijk lastig zijn.
Tongetje dat alles naar buiten duwd. Handjes die de binnenvoering van de jas vastpakken. Een rompertje dat helemaal onder gepoept is.

Vandaar dit hoekje van mama tot mam en natuurlijk dr papa's tips die het ons ondertussen allemaal wat makkelijker maken. Heb jij een tip ? Wees welkom en plaats hem hier :D want leren blijven we doen iedere dag.

step-992298
afbeelding van step-992298
6 jan 2018 - 17:27

2e tip. Oefen hapjes. De baby is vaak in het begin nog niet echt getraind om met de tong eten naar binnen te werken en zal sneller iets verduwen wat vreemd is dan maar binnen werken.
Als je een spuitje heb zoals die in een doosje zit van nystatine ( tegen spruw) deze is langwerpig en heeft geen scherpe randen.

* neem het kleinste potje fruit of groente. Doe de spuit in het potje en trek deze vol. Vervolgens leg je het spuitje een beetje halverwege op de tong. En spuit iedere keer wat in de mond haal het pipetje uit de mond zodat ze lekker met dr tong de smaak kan opnemen en verder kan doorslikken. Doe dit regelmatig en je krijgt zo her potje leeg binnen 24 u.

step-992298
afbeelding van step-992298
6 jan 2018 - 17:23

1e tip. Een jasje aan doen kan heel lastig zijn.
De binnenvoering van de jas te pakken. Heb je alle 5 de vingertjes wel ? Het mouwtje wat opgestrookt blijft im de mouw en de arm wat kan afknellen. Lastig en kan voor heel wat dat drama zorgen.

*Pak een boterhamzakje doe deze om de arm van je baby. Pak de arm en doe deze door het jasje. Trek het mouwtje vervolgens terug over het arme naar het lichaampje toe over de hand heen. Trek het zakje ervan af. En viola! Jasje is aan, glijd zo door het jasje en zonder te veel gefriemel en moeite.