Op pad tijdens zindelijk oefenen

6 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
lolabats
afbeelding van lolabats
8 sep 2016 - 17:00
Op pad tijdens zindelijk oefenen

Hallo allemaal, ik ben bezig met oefenen op toilet plassen. Gaat heel goed.! Maar hoe moet ik het doen als ik weg ga, heb het idee dat ik elke keer stap terug doe als ik dan weer luier om doe. En ik zie nooit iemand op straat lopen met een potje onder de arm.... ergens anders naar de wc is nog beetje te spannend en het duurt te lang eer ik winkel personeel gesmeekt heb of ik aub gebruik mag maken van het toilet.

lolabats
afbeelding van lolabats
19 sep 2016 - 21:18

Okey, thuis houd ze het ongeveer 1.5 uur uit. Ik zie vaak aan haar wanneer ze moet plassen of ze vraagt het zelf. en als het te lang geleden is zet ik haar even op de wc. Ben vandaag weg gegaan na grote plas op wc. En droog terug gekomen. :-) dus eerst op wc en genoeg droge kleren mee nemen als we weg gaan.

andr
afbeelding van andr
14 sep 2016 - 23:12

O ja in die 10 tellen komt er meestal wel wat ;-) hoelang kan ze het thuis drooghouden? Ik heb bij mn dochtertje wel geleerd om niet te vragen of ze moest plassen. Want dat moest ze nooit, geen zin/tijd en vervolgens was ze nat. Maar meer van. Ik ga drinken inschenken ga jij even plassen. We gaan eten, dus ga je even naar de wc

andr
afbeelding van andr
14 sep 2016 - 23:09

Mijn dochtertje wilde ook echt niet. Gunde zich ook niet de tijd ervoor. Maar moest van mij altijd verplicht 10 tellen op het potje/wc voor we weggingen. Vindk een gewoonte die ze moest leren. Voor je weggaat ff naar de wc. Ben er zelf niet aan begonnen om een potje mee te nemen. Ze moeten ook leren het op te houden

lolabats
afbeelding van lolabats
14 sep 2016 - 21:35

Okey een stiekem luier broekje :-) ze is wel zo dat als ze niet moet ze ook niet op het toilet op potje wil. Dus ik zou kunnen wachten tot ze geplast heeft als ik weg ga. En dan snel weg en snel terug. Ik ga nu wandelen naar het park met een potje mee ha haha dat werkt wel... maar naar de supermarkt is beetje onhandig denk ik ha ha bedankt!

andr
afbeelding van andr
8 sep 2016 - 22:24

Ai... in deze periode je momenten van wegzijn proberen zo kort mogelijk te houden. Vlak voor je weggaat naar het toilet gaan. Zelf deed ik ze nog wel eens een heel mooie onderbroek met een beertje aan (stiekem was dat een luierbroekje, maar zo noemde ik dat niet... totdat ze slim genoeg worden) natuurlijk doe je dan nog steeds je best om een wc te vinden! Maar de gevolgen zijn even iets minder vervelend in de winkel. Als je thuiskomt gelijk weer naar het toilet en prijzen als ze nog droog zijn.