Kinderwagen: easywalker vs bugaboo vs mountain buggy

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Tierelier
afbeelding van Tierelier
8 jul 2017 - 15:43
Kinderwagen: easywalker vs bugaboo vs mountain buggy

Ik twijfel erg over de aanschaf -tweedehands- van een kinderwagen. Mijn tweelingdochters heb ik rondgereden in een Easywalker Duo. Daar vond ik vooral de luchtbanden en dus het makkelijk vervoeren over onverhard terrein ideaal, zo ook de wendbaarheid van zo'n grote wagen en hoe licht in gewicht hij was met rijden, makkelijk met één hand vooruit te duwen. Iets vergelijkbaars zoek ik nu weer, maar dan voor één kindje. Ik heb een selectie gemaakt uit de volgende wagens, wat is jullie ervaringen hiermee? Wat zijn volgens jou de plussen en de minnen? Onze baby wil ik zelf ook dragen in draagdoek en/of ergonomische draagzak (wilde ik bij de tweeling al, maar dat lukt praktisch niet zo), en mijn man heeft te kennen gegeven dat hij niet dragen wilt (één van de reden dat het met de tweeling ook mislukte)... 

Graag jullie ervaring/mening over de:

- Easywalker (fit?)

- Bugaboo Buffalo

- Mountain buggy urban jungle

lieke1989
afbeelding van lieke1989
8 jul 2017 - 20:54

Dat weet ik niet, wel dat ze erg waardevast zijn dus een paar honderd zullen het toch wel zijn maar met door verkopen krijg je je geld er ook weer voor terug.

Tierelier
afbeelding van Tierelier
8 jul 2017 - 20:00

sowieso tweedehands, dus ben niet van plan er honderden euro's aan uit te geven. Wat zou een normale prijs zijn voor een tweedehandse?

lieke1989
afbeelding van lieke1989
8 jul 2017 - 18:02

Mocht je het budget hebben, absoluut Bugaboo. Echt het verschil is supergroot.zo veel fijner.