kiesjes?

8 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
eeja
afbeelding van eeja
9 okt 2007 - 11:33
kiesjes?

hai damesss,

wat is jullie ervaring met het doorkomen van de kiesjes? meer last dan de snijtandjes of niet?

en hebben jullie een tip wat ik mijn dochter kan geven als'bijtring' om het leed wat te verzachten?, want een gewone bijtring komt niet zo ver, maar ze wil wel graag kauwen. nu kauwt ze continue op haar vingerje..

groetjes andrea

Lelanh
afbeelding van Lelanh
14 jun 2019 - 13:21

Ga voor de mooiste bijtringen (met naam), kettingen, speenkoorden (met naam), voedingskettingen, wagenhangers, wagenspanners en wrap snaps naar madebyveerle (op social media)! Alles gemaakt van 100% bpa-vrij en vrij van weekmakers siliconen & onbehandeld hout. Helemaal veilig voor kindermondjes! www.madebyveerle.nl

DELETED_mamakim...
afbeelding van DELETED_mamakim_anonymized
28 okt 2007 - 01:33

Hoi,


Jesse heeft ook al 6 tanden en eergister is zijn eerste kiesje doorgekomen. Jesse kauwt ook erg graag op zijn tandenborstel,eigenlijk kauwt hij gewoon op alles wat hij tegen komt..hahah.


Is altijd erg vervelend als de kids er zo veel last van hebben! Succes ermee!!


groetjes kimeeja
afbeelding van eeja
19 okt 2007 - 15:44

@ judith: een koud washandje uit de vriezer is misschien wel een goed idee ja! dat ga ik zeker proberen. en tandenborstel...wij hebben zon rubebrtanden ding, daar kauwt ze graag op.

@ Chantal: chamodent en zetpillen zijn hier ook in gebruik haha

ze heeft overigens alwel 8 snijtanden hoor...

groetjes andrea


chantal'78
afbeelding van chantal'78
19 okt 2007 - 14:44

bij Steyn zitten er momenteel twee kiezen tegelijk aan te komen. Zowel links als rechts onder. Hij heeft er mega veel last van en het enige wat hier helpt is chamodentdruppels en soms nachts een zetpilletje (zo kunnen we ook allemaal nog wat slapen). Het eten en drinken is momteneel een crime, en eigenlijk wil hij bijna nergens op bijten (met uitzondering van zijn tut, welke hij dus maar nu even de gehele dag heeft). Ik hoop dat het ergste leed snel achter de rug is, zodat hij zich weer een stuk prettiger gaat voelen.

Bij zijn snijtanden heeft hij nauwelijks last gehad, hoektanden moet hij nog krijgen. Bij Steyn is het last hebben toch wel erg wisselend, er komen er vaak twee tegelijk en dan heeft hij er het meeste last van. De enkele keer dat er eentje kwam, zat tie er ook ineens.

Groetjes Chantal


eeja
afbeelding van eeja
9 okt 2007 - 14:49

noa heeft al 8 tandjes..dus alle snijtandjes. en zo heel vroeg is ze niet.. ik zit met haar bij een babyclubje ( de dames van zwangerschapgym) en noa is niet de eerst die al met de kiesjes bezig is.

verschilt erg per kindje, want er zit ook 1 kindje die nog maar 2 tandjes heeft..

@leonie: een barbie ja? ihihi idd grappig. maarja als het haar helpt tegen de tandenleed..

dus jou kleintje is alweer 1 geweest? pff gaat hard allemaal he? leuke 1e verjaardag gehad?

groetjes andrea


leonieK
afbeelding van Anoniem
9 okt 2007 - 14:39

hoi hoi

emma is nu 13 maanden en tand 13 komt door

ze heeft dr snijtanden maar nog geen hoektanden

dat is nummer 13 dus die eraankomt

er zijn 4 kiezen doorgebroken

met haar tanden har ze redelijke last vooral in de zin van een allgergie op dr luchtwegen (en uiteindelijk vond de HA het ook zo toen ze bij alle tanden dezelfde lcuhtweg problemen had)

bij dr kiezen heeft ze mega luieruitsl*g gehad (volgenz de ha te maken met een astmatishce aandoening dat gaat samen met alle vormen van eceem ofzo... nou we zijn er goed mee

last van dr luchtwegen heeft ze al een paar maanden neit gehad

wel wat dunnere luiers etc.

emma heeft (hahaha) een barbie gevonden, die voeten kan je heerlijk op knabbelen tegen pijnlijke doorkomende tanden....bijtring heeft ze nooit iets aangevoden

de dentinox doet hier ook nog steeds wonderen

is dit echt zo vroeg dan om zoveel tanden te hebben?

ikzal eens zoeken op de site of de rest van het internet

groetejs leonie

san-28
afbeelding van san-28
9 okt 2007 - 14:26

Krijgt jou dochter nu al kiezen dan?? Da's wel heel vroeg dan, meestal komen die toch rond de 1,5 jaar? Mijn zoontje van 17 mnd heeft ze nog niet tenmindste...

Van kiezen hebben ze meestal wel meer last ja, dat weet ik wel.

Gr San