hebben jullie dit ook?

9 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
eeja
afbeelding van eeja
20 sep 2007 - 10:37
hebben jullie dit ook?

mijn dochtertje krijgt in principe alles uit de tuit, en dit vind ze prima! behalve...de ochtend en de laatste fles savonds, deze mag absoluut niet in een tuit!! ze huilt en schreeuwt alles bij elkaar en weigert ook maar 1 slokje te nemen. dan doe ik het in de fles...en tadaa.

zal dit een 'geborgen'gevoel zijn,om deze nog uit de fles te krijgen? kennen jullie dit ook bij jullie kindjes?

groetjes andrea

janinel
afbeelding van janinel
3 okt 2007 - 22:38

Denk dat je ook een betje gek gemaakt wordt door je omgeving. De kleine moet van de fles af, mar met een tuitbeker lekt hij zich helemaal onder. Probeer het met de sap wel, maar dan met dubbele slabber. Hoorde nu ook weer dat antilek niet goed is, dus de overstap van fles naar tuit is ook best groot vind ik.


eeja
afbeelding van eeja
23 sep 2007 - 21:34

nou, fijn om te horen dat mijn meissie niet de enigste is die nog fijn uit een flesje drinkt..ik wist niet zo goed wat ik ermee aan moest, maar nu ik jullie ervaringen lees...laat ik d'r nog maar lekker even

dank je wel1

groetjes andrea


Yvonne
afbeelding van Yvonne
21 sep 2007 - 20:09

Nou mijn dochtertje is nu ruim 13 maanden en wil alles nog uit de fles.

Ze komt dagelijks maar net aan de minimum hoeveelheid vocht, dus ik laat het maar zo. Ik probeer wel regelmatig de tuit, maar zolang zij het echt niet wil heeft het toch weinig zin. Ik maak me er ook niet echt druk om hoor. Tot nu toe heeft ze met alles zelf aangegeven wanneer ze er aan toe was, dus dat zal hiermee ook wel zijn.

Groetjes Yvonne


niek
afbeelding van niek
21 sep 2007 - 15:21

Hier nog zo eentje welke een tuit absoluut weigert. Ik heb al allerlei bekers geprobeerd, zonder resultaat. Krijsen en huilen en de fles wegduwen. Zodra ik dan toch maar de gewone fles pak, is het goed. Op zich zijn wij moeders ook niet zo slim.....onze kindjes weten goed dat wij willen dat ze eten/drinken dus als ze dan goed hun best doen (met huilen) krijgen ze toch hun zin....

maar ik vind het zo wel goed hoor. ze zal vanzelf wel een keer uit de tuit gaan drinken.

groetjes nicole


gootje7
afbeelding van gootje7
20 sep 2007 - 23:13

Hoi,

Lotte drinkt nog alles uit een fles (lotte wordt over 2 weken 1 jaar) We oefenen wel uit een tuit. Maar dan doe ik eigenlijk alleen maar sap. OP KDV zeiden ze dat meeste kindjes tussen 1 en 1,5 jaar uit een tuit beginnen te drinken nou dan hebben we nog even lAat het lekker gaan. ALs mijn meisje het lekker vind om uit een fles te drinken dan mag ze van mij. Dus lekker laten gaan

groetjes,

MArgot

groetjes margot
Mama-Noor
afbeelding van Anoniem
20 sep 2007 - 17:55

Hoi Andrea!

Nou hier is dat ook zo hoor! Zelfs Senna's middagflesje gaat uit de fles. Melk uit de tuit komt er bij mijn meisje niet in. Heel eerlijk gezegt vind ik het prima en lijkt het me ook best logies omdat ze van een flesje lekker rustig worden en ik denk ze dit inderdaad een geborgen gevoel geeft.

Als ze van de tuit ander drinken drinken hebben ze deze techniek dus kennelijk onder de knie en daar gaat het toch om?!

Vind het ook wel iets knus hebben hoor, lekker bij mama het flesje drinken.

Zolang zei dr melk uit de fles wil krijgt ze het, al wil dat niet zeggen dat ze dadelijk ook gewoon moet leren uit een gewone beker te leren drinken etc.

Maar als dat geen melk is ach....

Veel liefs en een dikke knuf voor Noa van ons!

elsmv3
afbeelding van elsmv3
20 sep 2007 - 15:37

hoi hoi,

Leuk, die eigen willetjes. Ik zou er maar lekker aan toegeven. Ik weet ook niet of het geborgenheid is of gewoonte. Een gewoonte voelt ook lekker veilig aan, dus misschien is het wel een beetje allebei.

Hier drinkt Esmée uit alles wat ze tegen komt, maar ik ken het wel van vriendinnen met kleintjes.

Groetjes,
Els

sanne-v
afbeelding van Anoniem
20 sep 2007 - 15:12

hey

Ik denk dat het ook gewoonte is,Sanne is nu bijna 1,5 en ik mag haar ochtendmelkje absoluut niet uit een beker of tuitbeker geven,terwijl ze het s middags wel accepteert.