Goede nachtluiers gezocht!

6 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
magicangel
afbeelding van magicangel
30 okt 2014 - 23:10
Goede nachtluiers gezocht!

Hoi allemaal, 

Ik ben op zoek naar de gouden tip voor een goede nachtluier. Bijna ieder ochtend pluk ik onze zoon van 1 jaar oud (drijf)nat uit zijn bedje omdat de luier niet goed genoeg is. Iedere keer lekt die weer door. Ik krijg het inmiddels ook niet meer bijgewassen, iedere dag een pyama, slaapzakje enz. Ik vind het geen optie om 's nachts ofzo nog een keer te verschonen, omdat hij lekker doorslaapt. HIj slaapt in totaal een uur of 11 /12, de luiers moeten het dus ook een flinke tijd vol kunnen houden. Maar ja, op de verpakking staat aangegeven tot 12 uur droog, nou mooi dus niet (in ieder geval bij ons).

Ik heb nu de luiers van het Jumbo merk en ook de gewone Pampers hebben we gehad, beide zijn zeker geen succes. Dus wie raad mij de juiste aan, of wie herkent dit probleem en heb je toen een andere oplossing gevonden misschien?

Ik ben benieuwd naar jullie reacties.smiley

Groetjes Jessica

magicangel
afbeelding van magicangel
10 nov 2014 - 14:17

Goed nieuws, hij is nu al een week droog laugh, ik ben weer terug bij de Kruidvat luiers die ik in zijn beginmaanden ook had. Ik heb voor de zekerheid een maatje groter gekocht als normaal en het werkt prima. Wij zijn er helemaal blij mee. Bedankt voor jullie tips nogmaals!

Mriek93
afbeelding van Mriek93
3 nov 2014 - 18:24

Hoi,

Ik gebruik zelf kruidvat luiers voor mijn dochtertje van 7,5 maand. ze lekt nooit door.

Ik heb zelf ook pampers gebruikt, ook de simply dry, maar die werkten niet...

 

Groetjes en succes

magicangel
afbeelding van magicangel
2 nov 2014 - 22:29

 Bedankt voor jullie reacties, een maatje groter zal ik eens gaan proberen. En ook de pamper active fit of simply dry, zal ik eens gaan aanschaffen, in de hoop op verbetering.

Avk-b
afbeelding van Avk-b
31 okt 2014 - 20:28

Hallo,

Bij mijn dochter gebruik ik 's nachts een maatje groter. Overdag heeft ze van de aldi 4+, 's nachts gebruik ik van het merk pampers en dan 5+. Over het algemeen is ze 's ochtends droog en ze is een buikslaper.

Succes...:)

Groetjes

nikkitessa
afbeelding van Anoniem
31 okt 2014 - 20:09

Ik heb met kruitvat nooit last zelfs met ziekkind en diaree geen doorlek pamper active fit lekt alshet goed i s ook niet