Drijfnat 's morgens...

5 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
-Armanda-
afbeelding van -Armanda-
26 nov 2015 - 08:09
Drijfnat 's morgens...

Hallo,

wie geeft me de gouden tip???

Onze zoon van bijna 3,5 is overdag al een tijd zindelijk. Dat is het probleem niet, maar de nachten zijn het probleem. Heb al van alles geprobeerd, maar bijna iedere ochtend is hij drijfnat. 'S nachts op de wc zetten werkt niet, want hij slaapt zo vast dat hij niet eens in de gaten heeft dat hij op de wc zit...

Heb al een extra inlegger in zn luier zitten, de grootste maat luiers... Hij vind het zelf ook vervelend als hij zo nat is, maar hij wordt gewoon niet wakker....

Ik weet het zo langzamerhand niet meer...

-Armanda-
afbeelding van -Armanda-
26 nov 2015 - 13:07

Op zich heb ik dat nog niet geprobeerd. Nu moet ik wel zeggen dat hij er zelf vaak nog een keer uit komt na ongeveer een half uur om te plassen. 

Mamaris
afbeelding van Mamaris
26 nov 2015 - 11:47

Misschien heb je het al geprobeerd, maar ik zette mijn zoontje 1 uur nadat hij naar bed ging nog een keer op het toilet voor een plasje, meestal kwam er dan nog een aardige hoeveelheid uit waardoor hij 's nachts voldoende had aan zijn luier.

-Armanda-
afbeelding van -Armanda-
26 nov 2015 - 09:45

Dank je wel voor je reactie. 

Dat doen we eigenlijk nooit meer. Hooguit 2 slokjes met tandenpoetsen... 

Het maakt me voor mezelf niet zoveel uit... Hihi ik was wel, maar vind het voor hem vervelender...

IN81
afbeelding van IN81
26 nov 2015 - 09:27

Of het de gouden tip is weet ik niet, maar geef je hem 's avonds na het eten nog drinken / vocht? Misschien daar mee stoppen? Dan hoeft hij 's nachts minder te plassen en blijft het wellicht wel binnen zijn luier (stap 1). Dan wordt hij in ieder geval niet meer nat wakker en zal hij zich ook wat prettiger voelen. Stap 2 wordt dan natuurlijk dat hij 's nachts zindelijk wordt, maar dat schijnt met jongetjes best lang te kunnen duren en helemaal niet vreemd te zijn als ze op latere leeftijd ook 's nachts nog met een luier slapen. Succes!