all in turkije

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
boxertjes
afbeelding van boxertjes
1 aug 2010 - 17:52
all in turkije

hallo,

ik weet sinds een paar dagen dat ik zwanger ben. nu willen wij over vier weken all inclusive naar turkije. heeft iemand hier ervaringen mee? ik ben bang dat ik iets verkeerd zal eten of zoiets dergelijks. omdat je niet weet wat er allemaal in zit in dat eten.

groetjes

ROMO
afbeelding van ROMO
12 aug 2010 - 21:14

Boxertje,

Ik ben ook naar Turkije geweest (all in clusive) toen ik zwanger was van de tweede. Let gewoon inderaad op dat het eten goed is klaargemaakt en geen rauw vlees etc. Bij mij is het gewoon goed gegaan. We hadden ook wel een 4 sterren hotel met heel goed eten. Maar het kan gewoon hoor. Het is gewoon opletten maar beslist goed te doen.

Veel plezier en een fijne zwangerschap en vakantie.

RoMosas76
afbeelding van sas76
1 aug 2010 - 19:23

Hoihoi,


Allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap. Geniet ervan!


WIj gaan ook naar Turkije, niet all inclusive, maar in een appartement. Wat de GGD ons als tip meegaf toen we onze vaccinaties gingen halen:


als je het niet kunt koken, schillen of wassen, moet je het niet eten.


Dus geen ongeschild en ongewassen fruit, geen eten waarvan je vermoedt dat het niet gaar genoeg is. Het is natuurlijk lastig, omdat je in het hotel te eten krijgt, maar ik zou het eens heel goed in de gaten houden. Vooral met groenten en fruit goed oppassen ivm de listeria-bacterie. Dat is een risico met je prille zwangerschap. Tja, over rauw/slecht gegaard vlees hoef ik je verder natuurlijk niks te vertellen, da's gewoon een risico op voedselvergiftiging.


Groetjes Saskia