Vliegen

6 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Sandra72
afbeelding van Sandra72
6 jul 2011 - 15:26
Vliegen

Hallo,

Ik heb een dochter van 21 maanden en we gaan binnenkort voor het eerst met het vliegtuig (gelukkig maar anderhalf uur, maar toch).

Heeft er iemand tips waar ik op moet letten, wat ik kan doen om het voor haar zo aangenaam mogelijjk te maken, wat ik kan doen om de druk op haar oren te verminderen?

Kortom, deze leek kan alle mogelijke hulp/info gebruiken .

Groetjes,
Sandra

Nina23
afbeelding van Nina23
5 apr 2012 - 16:34

Wij zaten klaar met de fles voor stijgen en landen maar die weigerde onze dochter glashard. Gelukkig had ik nog een doosje rozijntjes. Dat werkte wel. Wij hebben ook een potje gegeven in het vliegtuig (ze kunnen het verwarmen maar duurt 20-30 minuten dus of dat lukt op zo'n korte vlucht weet ik niet). idd nieuw speelgoed mee en veel vertellen over wat er allemaal te zien is en wat er gebeurt.

ab bab
afbeelding van ab bab
4 apr 2012 - 20:32

Dekentje!! Het kan heel koud zijn in een vliegtuig dus een dekentje is dan wel heel fijn. En een knuffelbeest, maar niet 'het' knuffelbeest (stel je voor dat je het kwijtraakt....).

lieffie
afbeelding van Anoniem
21 jul 2011 - 20:13

Inderdaad een flesje drinken of een speentje voor het opstijgen en het landen, speeltjes, boekje, portable dvd-speler met koptelefoon, dat zijn dingetjes die ik ouders heb mee zien nemen in het vliegtuig. Fijne vakantie alvast!

Sandra72
afbeelding van Sandra72
8 jul 2011 - 15:11

Hai Semmy,


Wat een mazzel dat jullie zoontje het zo goed heeft gedaan en wie weet, misschien is die boef van ons ook zo makkelijk.
Super bedankt in ieder geval voor je reactie!


Groetjes,
Sandra

semmy
afbeelding van semmy
7 jul 2011 - 11:49

Wij zijn vorig jaar met ons zoontje op vakantie geweest naar turkye hij was toen net 2 jaar, we hadden ons voorbereid met heel veel cadeautjes voor onderweg, een warm flesje melk voor de oren en heel veel lekkers. Uitijndelijk heeft hij de heen en terug reis de hele reis geslapen en hebben we van dit alles niks nodig gehad:-) Op het vliegveld heeft hij beide keren lekker rondgelopen en alles bekeken en was hij ook totaal niet vervelend. Na deze beleving zou ik het zo weer doen zo makkelijk als het ging.


Ik hoop dat je er wat aan hebt, heel veel plezier op vakantie en geniet ervan.


Groetjes Semmy