vanaf wanneer vliegen met een baby?

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
holyfiregirl
afbeelding van holyfiregirl
26 mei 2009 - 13:28
vanaf wanneer vliegen met een baby?

Hallo allemaal,

Ik wil graag weten wanneer je met een baby mag vliegen. Het algemene antwoord is dan 6 weken. Maar in veel vliegmaatschapij voorwaarde staat dat een baby 7 dagen moet zijn en er geen complicatie's bij de bevalling mochten zijn.

Ik snap dat het voor de baby zijn oren niet zo fijn is om nu al in een vliegtuig te stappen, maar als je hem een flesje geeft bij landen en stijgen zou er ''niks'' aan de hand moeten zijn door het slikken.

Wij reizen zelf erg veel en ben dus benieuwd wanneer we die kleine mee kunnen nemen op korte vluchten.

De eerste lange vlucht is geboekt voor september dus dat duurt nog wel ff. Maar ben benieuwd of iemand weet of het nu wel of niet kan om de kleine mee te nemen op reis met het vliegtuig.

willekebrink
afbeelding van Anoniem
17 jun 2009 - 23:22

Hoi!


Ik weet niet of je er nog wat aan hebt, maar ik ken iemand die met een baby van een week oud is gaan vliegen van Nederland naar Finland. Ze moest wel een eigen paspoort voor de kleine hebben.


Groetjes Willeke.

mamasonja
afbeelding van Anoniem
26 mei 2009 - 14:03

Hoi,


Sophie was 3 maanden toen ze voor het eerst ging vliegen. En had totaal geen last van haar oren. En ze kwam totaal niet om voeding in het vliegtuig. En ik vind September een prachtig moment om te gaan vliegen met Efraim. Dan is ze oud genoeg hoor. Dus lekker gaan en geen zorgen maken.


lfs Sonja