Tips voor vakantie als zwangere vrouw?

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Kimmiej86
afbeelding van Kimmiej86
27 jan 2016 - 13:22
Tips voor vakantie als zwangere vrouw?

Hi, Voor onze uk komt willen we graag nog met zijn 2tjes een paar dagen weg. Heeft iemand tips waar het in mei/juni lekker weer is, niet te ver vliegen is en het net even anders is als Griekenland, Italië, Frankrijk, etc. Bedankt alvast!

Sing-1
afbeelding van Sing-1
12 feb 2016 - 11:15

Grappig denk dat heel veel stellen dat hebben die zwanger zijn. Mijn vriend en ik hadden precies hetzelfde nog even voor de tijd even lekker relaxen en genieten. Ik zit op de helft van mijn zwangerschap dus hebhen ook niet veel tijd meer.. In iedergeval niet in de zomerperiode.
Wij gaan in maart naar Egypte hurghada daar is het altijd mooi weer.. Sommige mensen zijn sceptisch omdat er in heel veel landen hectiek is maar wij hebben navraag gedaan en je kan daar gewoon naartoe mocht het veranderen dan in welke plaats dan ook dan heb je recht op een andere vakantie.
Canarische eilanden is in die periode ook goed te doen.
Ik hoop dat je hier wat aan hebt
Groetjes

IN81
afbeelding van IN81
28 jan 2016 - 14:25

Wij zijn destijds (mei 2014) naar Macedonie geweest, ik was toen 6 maanden zwanger. Relatief vrij goedkoop (zowel vlucht / accomodatie als eten / vervoer / excursies daar), heerlijk weer en genoeg leuke dingen te doen. Wij zaten dicht bij Ohrid. De bevolking is heel vriendelijk richting zwangere vrouwen, bij de bushalte kreeg ik meerdere malen eten (chocola, koekje) aangeboden, want 'je moet goed zorgen voor een zwangere vrouw'. Iemand heeft ons ook een lift aangeboden zodat ik helemaal niet met de bus hoefde, etc.