Tips eerste vakantie

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Proudmom89_anon...
afbeelding van Proudmom89_anonymized
6 jul 2016 - 10:50
Tips eerste vakantie

Hallo alle, Ik ben moeder van een zoontje die alweer 6 jaar is en van een dochter van bijna 8 weken. Mijn partner komt uit Polen en dat is dus ook onze vakantie bestemming... nu heb Ik me al behoorlijk ingelezen over inpaklijsten de nodige spullen voor onderweg enz... Maar ik vroeg me af of er mensen zijn die nog extra tips hebben uit eigen ervaring bijvoorbeeld voor het op vakantie gaan met twee kinderen???? Ow ja we gaan met de auto... en over een huisje of iets hoeven we ons geen zorgen te maken omdat we daar familie hebben... het gaat me dus eigenlijk echt over de auto rit die toch wel wat uurtjes gaat duren...

Norma-Jeane
afbeelding van Norma-Jeane
28 feb 2022 - 19:03

stud-1678591
afbeelding van stud-1678591
28 feb 2022 - 15:32

Een overnachting is wel ideaal voor een lange rit naar de vakantiebestemming!

Verhuislift huren bij StudentVerhuizers

Proudmom89_anon...
afbeelding van Proudmom89_anonymized
19 jul 2016 - 08:25

Ja had inderdaad al gekeken voor spelletjes of toch maar filmpjes voor onderweg.. de kleine meid daar moeten we zo wie zo om de drie voor stoppen en dat is ook fijn voor mijn zoon om even te rennen en spelen.. gelukkig hebben we een overnachting dus hoeven we niet in een stuk door maar blijft spannend.