Peuterslaapzak, dekenzak of mummy?

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Juudth
afbeelding van Juudth
16 jun 2012 - 13:12
Peuterslaapzak, dekenzak of mummy?

We gaan binnenkort op vakantie met onze zoon van dan net 3 jaar. Vorig jaar lag hij nog in zijn slaapzakje wat hij thuis ook in bed aanheeft, en dan onder een lakentje. Die slaapzak past nu niet meer, dus moet er een 'echte' slaapzak komen. Wat zijn jullie ervaringen, wat is het fijnste? Hij draait nogal veel in zn slaap en ligt ook regelmatig op zn buik.

Alvast bedankt voor het meedenken!

rebec
afbeelding van rebec
27 jun 2012 - 23:11

Wij hebben ook zo'n draaokont in bed. We hebben hem op de camping in een gewone slaapzak liggen. Maar zelfs daar kruipt hij uit. Ik stop hem s'avonds weer toe. Verder hou ik met koude nachten zijn sokken aan. Maar als hij het s'nachts echt koud krijgt dan kruipt hij vaak bij ons in bed. Een van ons gaat dan op zijn bed liggen. Nemen het maar voor lief in de vakantie.

Oh en hij is ook een echte buikslaper met billen in de lucht, nog steeds ondanks dat hij nu bijna 4 is.

Ljochtsje
afbeelding van Ljochtsje
16 jun 2012 - 13:22

Jullie gaan kamperen? Ik heb hier nog geen ervaring mee, want ons zoontje kunnen we nog in een 'babyslaapzak' doen deze vakantie. Maar als jullie hem nog in een campingbedje hebben dan kun je er misschien ook voor kiezen om een warme pyjama en sokjes aan te trekken en onder een gewone laken met deken doen. En afhankelijk van waar je bent (in de bergen kan het 's nachts erg koud worden) hem zelfs onder twee dekens leggen. In een campingbedje kun je ze nog wat instoppen waardoor hij minder gauw boven de dekens komt. Op een luchtbed is dit natuurlijk een ander verhaal.  

Alvast een fijne vakantie toegewenst!

Lilypie Third Birthday tickers