Baby krijst in de auto en is niet stil te krijgen, help.

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
yasmin0809
afbeelding van yasmin0809
16 nov 2014 - 21:54
Baby krijst in de auto en is niet stil te krijgen, help.

Als ik met mijn zoontje van 9 maanden naar mijn familie in België rijd (1.20 uur) dan is het altijd een drama. Op de heenreis valt hij na 15 minuten in slaap als hij dan wakker word doordat we moeten stoppen ofzo dan huilt/krijst hij tot we op de bestemming zijn aangekomen. Wat we ook doen hij blijft krijsen totdat we hem uit zijn stoel halen, zodra hij terug in zijn stoel gaat begint hij meteen weer te krijsen. Op de terug weg krijst hij al meteen. Dit is echt geen pretje om te rijden en het doet mij zoveel pijn dat ik op een gegeven moment ook moet huilen. Ik weet echt niet wat ik moet doen maar ik kan toch ook niet zonder mijn vader en hij is gehandicapt en kan dus niet onze kant op komen. Alle tips zijn welkom! HELP!

Groetjes Yasmin.

stralende_mama
afbeelding van stralende_mama
9 jan 2015 - 13:52

Och jeetje, wat een gedoe he?
hadden wij ook toen mijn zoontje baby was. terug weg van vakantie was ook schreeeeuwen en krijsen het laatste uur ofzo. We werden er gek van. En we waren er bijna! Uiteindelijk heel onverantwoord op schoot genomen voorin, zodat we in ieder geval door konden. Achteraf niet slim! maar op zo'n moment ben je echt wanhopig!
Gelukkig gaat het nu goed en zit hij lekker te kletsen en zingen achterin en als hij wel wat moe en zeurderig wordt helpt de speen heel goed. Hebben daar nu ook een speenkoord aan, zodat de speen niet ergens op de vloer van de auto terecht komt.
In ieder geval succes en houdt vol!

x

yasmin0809
afbeelding van yasmin0809
17 nov 2014 - 11:51

Hoop dat het bij ons wat sneller over is want dit is echt geen doen! Toch bedankt.

lutise77
afbeelding van lutise77
17 nov 2014 - 10:09

Heb helaas geen tips, maar weet wel hoe het voelt :) ...wij hebben hier ook een boel geprobeerd....flesje geven tijdens het rijden en veel afleiden door naast hem te gaan zitten hielp een beetje...maar onze jongste is ook gewoon geen automens.
Toen hij bijna twee jaar werd, werd het beter....succes er mee in ieder geval.