Wakkertijd

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Elizategelaar
afbeelding van Elizategelaar
19 dec 2019 - 17:08
Wakkertijd

Ons zoontje is nu 5,5 week en slaapt erg slecht overdag vaak zijn het korte slaapjes van maximaal 1 uur maar meestal 10-20 minutjes. Nu lees ik veel dat je goed op de "wakkertijd" moet letten. Bij mijn zoontje zou dat 45-60 minuten zijn. Dit lukt ook altijd met verschonen voeding knuffelen en binnen 1 uurtje ligt hij weer in zijn bedje. Maar doordat hij soms zo kort slaapt ligt hij soms 2 uren voor de volgende voeding al wakker hij moppert en huilt af en tor wat maar valt nooit echt vast in slaap. Als ik dan zijn voeding doe en hem weer in bed leg dan is hij vaak te wakker omdat hij dus voor de voeding al zo lang wakker was. Ik ben benieuwd wat jullie doen als je kleintje zo vroeg voor de voeding wakker is, als ik hem uit bed haal ben ik ook weer te bang dat ik hem teveel wakker houd waardoor zn volgende slaapje ook weer niet goed gaat.

shrn-1450210
afbeelding van shrn-1450210
28 jan 2020 - 19:08

Ik zou proberen om hem bij je te nemen dan dat hij dan wel slaapt, eventueel met een draagdoek/zak. Slaap is wel belangrijk zo jong..
Zolang hij maar snachts in bed slaapt.. als hij beter slaapt kun je daarna stap voor stap hem terug in bed leggen. Of proberen slapend in bed te leggen of bij hem blijven totdat hij slaapt..