vaak eruit voor dwarsliggende baby?

18 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
eeja
afbeelding van eeja
27 jun 2007 - 12:02
vaak eruit voor dwarsliggende baby?

hallo dames,

Ik moet er iedere nacht een aantal keren uit, omdat mijn dochtertje weer in een of andere rare poistie in bed ligt. Ze kan dan pas weer slapen wanneer ze weer lekker recht en ingestopt in dr bedje ligt. Hebben jullie dat ook? en hebben jullie misschien tips zodat ze wel doorslaapt?

groetjes Andrea

eeja
afbeelding van eeja
19 jul 2007 - 15:03

hier gaat het al een stuk beter, ze moeten idd even door krijgen dat ze zelf weer anders kunnen gaan liggen..ze slaapt al veel beter door..


marlous1979
afbeelding van marlous1979
18 jul 2007 - 15:31

Thomas doet precies hetzelfde in z'n Bakerzak!!! Wij hadden boeken onder de poten aan de hoofdzijde van het bed neergelegd in verband met het spugen. Hij spuugt nu minder dus we hebben de boeken eronder weg gehaald en het probleem is voorbij!! Ik hoef er hoogstens nog maar 1 keer uit om hem recht te leggen, een hele verbetering

Marlous xxx

Doezeltje
afbeelding van Doezeltje
17 jul 2007 - 19:59

Hoi,


Ik heb jullie interesse over goed instoppen en hoog opmaken met interesse gevolgd. Maar kennen jullie Doezeltje nog niet?


Doezeltje is nieuw op de markt en gebaseerd op het matrozenbedje, waardoor je baby veilig bovenin het ledikant ligt. Dus onder het hemeltje.


Daarnaast heeft Doezeltje extra brede instopranden zodat je je baby goed kunt vastleggen in het bedje.


meer info op www. doezeltje.nl.


Mail me gerust als je meer wilt weten.
Groeten


nanette
biancal
afbeelding van Anoniem
30 jun 2007 - 15:44

Ha Andrea,

Kim lag ook steeds overdwars op haar buik klem tussen de spijlen, maar hier is het gelukkig over sinds ze hoog ligt. Wij waren ook al tig keer gestopt met de bakerzak en iedere keer lukte het niet. Dan greep ik ook snel terug op de bakerzak, want ik had zoiets....die dingen zijn er niet voor niets tot maat 80. Wij zijn er nu een week vanaf en het gaat heel goed. Maar van de week sliep ze ook een hele dag niet en toen dacht ik ook van.....daar gaan we weer. Gelukkig moets ze de volgende dag naar het KDv en daar pikte ze het weer. Hoop echt dat ze het volhoudt.

Ik hoop dat het bij jullie ook snel klaar is....

groetjes Bianca

eeja
afbeelding van eeja
29 jun 2007 - 21:02

lolatje: ben jij rouwens makkelijk van de bakerzak afgekomen?

groetjes andrea


eeja
afbeelding van eeja
29 jun 2007 - 19:36

lolatje: nou..ik hoop maar dat mijn meissie ook snel doorkrijgt dat ze zelf anders kan gaan liggen. verder geef ik ook geen extra aandacht, wanneer ik dr goed leg. net zoals jij al zegt..aai over de bol en weg. Ik denk ook wel dat ik het allemaal veel eerder hoor, want ze ligt bij ons op de slaapkamer, dus dan merk je dit al snel. Ik hoop maar dat we snel een ander huisje vinden, want t zou toch wel lekker als mijn dochter een eigen kamertje krijgt. In het begin vond ik het echt prettig haar zo dicht bij te hebben, maar nu zal ik het wel fijn vinden om niet altijd op je tenen de slaapkamer in te moeten sluipen hihi

groetjes Andrea


lolatje
afbeelding van lolatje
29 jun 2007 - 15:49

ha bekend verhaal lola deed dat ook, zij ligt in een slaapzak (heeft daarvoor ook een tijdje in een bakerzak gelegen). echt de gekste houdingen komen voor. Nu nog steeds trouwens hoor maar in het begin toen ze door had dat ze op haar rug en zij ook erg lekker lag werd ze nog wel eens wakker van die rare houding en begon te huilen maar ja je houd het toch niet tegen, heb haar dus gewoon maar laten gaan en haar even aan laten modderen of goed gelegt aai over haar bol en weer weg, na ca. 2 weken was het over. zoals ik al zei ligt ze nog steeds wel in rare houdingen en zwerft ze heel het bed door maar ze heeft nu door dat ze zelf anders kan gaan liggen en valt dan zelf wel weer in slaap.

succes.

filtered_html
eeja
afbeelding van eeja
29 jun 2007 - 15:31

hey bianca,

hihi ik snap wat je bedoelt. mijn dochtertje leg ik dus ook al sinds een tijdje boven in bed, maar wanneer madam niet verder kan...gaat ze over dwars..of op de kop, vaak komt ze over dwars vast te liggen..ja en dan vind ze t niet leuk meer hih.

ik leg haar nu sinds gister maar weer onder in bed, want boven in bed helpt voor haar dus ook niet. Pff t valt allemaal niet mee hihi

ik was nu sinds 2 weken bezig met overdag de bakerzak af te bouwen, en dus in een gewone slaapzak..eerst leek t goed te gaan, maar nu heeft ze de hele week overdagniet geslapen ( ja, gewoon doorzetten zeggen ze dan) maarja een week niet slapen overdag...dat kan gewoon niet, dus vandaag maar weer even de bakerzak gepakt..kan t meissie efkes lekker slaap in halen..ook belangrijk.

groetjes Andrea


biancal
afbeelding van Anoniem
28 jun 2007 - 22:44

Hai Andrea.....nou als ik haar in bed leg, laat ik een cm of tien tussen haar hoofd en de bedrand. Ze wurmt zich dan meestal in de nacht/ vroege ochtend omhoog. Maar als haar hoofd de rand raakt kan ze niet verder omhoog wurmen. Ze gaat dan weer slapen. Want als ik s morgens in haar kamer kom, ligt ze altijd met haar hoofd tegen de bedrand aan.Snap je wat ik bedoel??

groetjes Bianca

dreuvel
afbeelding van dreuvel
28 jun 2007 - 22:37

Je hebt dus echt alles al geprobeerd, wat zegt het cb ervan??


eeja
afbeelding van eeja
28 jun 2007 - 22:35

Bianca: hoe bedoel dat ze klem ligt?

groetjes andrea


biancal
afbeelding van Anoniem
28 jun 2007 - 21:36

ja dat kan ik mij voorstellen. Hier gaat het gelukkig goed, want ze ligt klem en laat het er dan bij.

Ik heb helaas geen andere tips voor je. Ik hoop iemand anders.....succes Gr BIanca

eeja
afbeelding van eeja
27 jun 2007 - 21:29

nou...ze ligt zelfs in een bakerzakje enn in een matrozenbedje hihi en nog ligt ze om de haverklap dwars..op dr buik.. noem maar op.ik weet effe niet meer hoe ik dr nu kan laten slapen. kheb ook al wel geprobeerd haar gewoon te laten, maar na een tijdje gaat ze echt huilen. logisch als je in een of andere rare houding terecht bent gekomen. wel vermoeiend hoor,wanneer je nacht zo vaak word onderbroken

groetjes Andrea


biancal
afbeelding van Anoniem
27 jun 2007 - 20:11

Bij ons was hetzelfde aan de hand. Achterstevoren, omgedraaid enz.....Wij maken haar bed nu op de "matrozenmanier" op en dat is prima. Als je bij google "matrozenbed" intypt, krijg je het vanzelf. Je maakt het bed dan hoog op zodat ze niet naar boven kan schuiven. Ideal.

groetjes Bianca

dreuvel
afbeelding van dreuvel
27 jun 2007 - 19:09

Je hebt toch van die rolletjes te koop zodat ze zich niet om kunnen draaien???

gr Dreuvel


evy
afbeelding van evy
27 jun 2007 - 18:20

Hoi Andrea,

Ik heb precies hetzelfde probleem, soms slaapt ze door tot 5 uur (!) maar de laatste tijd is het een paar keer per nacht flink huilen en dan idd dwars of op haar buik liggen. Mijn meid ligt al in een slaapzak, en die stop ik ook onder het matras maar dan draait ze nog op haar buik. Ik weet t ook effe niet meer.

Ik heb helaas nog geen oplossing maar ik leef met je mee.

Groetjes, Amanda

dreuvel
afbeelding van dreuvel
27 jun 2007 - 16:49

Een slaapzak wil weleens helpen...

succes

gr Dreuvel