Slecht slapen overdag! En Voeding/ slaapritme baby 3 maanden

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
fsjo-1433932
afbeelding van fsjo-1433932
11 aug 2019 - 21:08
Slecht slapen overdag! En Voeding/ slaapritme baby 3 maanden

Mijn zoontje van 2,5 maand is overdag een slechte slaper. Hij wordt altijd na 20 minuten wakker; in bed, in de wagen, in de draagdoek ect. Alleen in de draagdoek en op mijn buik krijg ik hem met een hoop gedoe meestal wel verder in slaap, max 1 uurtje.
Ik probeer een ritme aan te houden van slapen- eten- spelen enz. Maar dit loopt nu volledig in de soep door deze korte slaapjes.
Wie heeft hier ervaring mee en de ultieme oplossing? Ik moet bijna weer aan het werk, hoop echt dat het opgelost is als ik weer moet werken! Ook wordt hij al ingebakerd met de paco. Ik zit ondertussen met mijn handen in het haar!
Ik zou ook graag willen weten hoe het ritme slaap/ voedingsritme van andere baby’s van deze leeftijd er uit ziet.

Edit-1184596
afbeelding van Edit-1184596
12 aug 2019 - 10:00

Hier zelfde probleem. Onze enige ‘oplossing’ was loslaten. Dan maar geen schema. Voeding deed ik jong op verzoek en later min of meer in schema. Dan maar te weinig slapen, geen huilen is hier het streven. Nog steeds frustrerend, maar het voordeel is dat we ook niet rekening hoeven te houden met een ritme en de dag vrij kunnen indelen. Soms plan ik een autoritje of wandeling op een moeilijk moment. Dan wordt er nog wat geslapen. Succes!