Slecht slapen na een verandering/uitje...

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
NMML
afbeelding van NMML
29 nov 2017 - 10:01
Slecht slapen na een verandering/uitje...

Hallo Allemaal,

Heeft iemand tips/trucs of iets anders. 

 

Hier 3 kindjes 6jaar, 5 jaar en eentje van 1 mnd. 

Met de oudste hier nooit problemen mee gehad maar met de derde nu wel. 

Ons mannetje heeft KMA en een heleboel intoleranties waardoor hij heel lang heel slecht heeft geslapen en veel heeft gehuild. Bijna hele nachten. Nu dat we alles weten slaapt hij stukken beter op een enkele keer na. 

Echter merken we nu dat als we een keertje weg gaan (we laten hem dan wel eerst volgens zijn ritme slapen( dat hij s'nachts weer uren gaat huilen. Dit is erg lastig. Hierdoor willen we eigenlijk dingen niet doen, omdat slaap belangrijk is en de andere kinderen ook wakker worden van het huilen, Maar we willen de andere kinderen ook geen uitjes ontzien. Zeker nu de feestmaand eraan gaat komen houden we ons hart vast. Met de sint naar oma en opa...met de kerst naar oma en opa... we doen het liever niet. Oud en nieuw...doen we altijd hier maar ook daar zijn we angstig voor. 

heeft er iemand tips en of trucs waardoor ons mannetje goed slaapt na een uitje. We hebben een vast slaapritme wat we volgens...we hebben een vast naar bed gaan ritueel wat we altijd volgen.

 

kare-555391
afbeelding van kare-555391
29 nov 2017 - 13:59

Hey Hey. Is ook altijd lastig, vind ik ook nog. Wij hebben er ook 3 en onze kleinste dochter is nu 7 maanden. Wij houden ons als we weg gaan toch een beetje aan het ritueel. Gewoon vast de pyama aan enzo zodat we zo min mogelijk hoeven te vervelen als we weer thuis zijn. Maar ik merk vaak dat dan het “koude bed” zeg maar niet fijn is. Ik ga nu aankomende keer is proberen om voordat we weggaan een kruik in bed te leggen zodat hij warm is en blijft als we weer thuis zijn. Misschien dat dat iets helpt. Succes in ieder geval, hoop dat je een oplossing vind. Groetjes van karen