Slaapproblemen

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
kayl-1189067
afbeelding van kayl-1189067
14 feb 2018 - 08:53
Slaapproblemen

Goedemorgen,
Ik begin een beetje radeloos te worden ik ben 32 zwanger van ons 2e wondertje en met een baby van pas 10 maanden is dit zwaar.

Hellemaal nu meneer heeft besloten de nachten een drama te laten worden, hij gaat elke avond tussen 7 en half 8 naar bed en we hebben het zelfde naar bed gaan ritueel hij gaat altijd prima slapen maar om 11 uur wordt hij wakker. Hij krijgt dan een fles om vervolgens weer snel in slaap te vallen, dan om 4 uur wordt hij weer wakker en krijg ik hem met geen mogelijkheid meer in slaap als die dan om half 6 eindelijk weer slaapt wordt die na een uur weer in paniek wakker.

Hij slaapt overdag soms nog 2x 3 kwartier en soms maar 1x maar dan wel bijna 4 uur achter elkaar. Als ik hem 2x overdag in bed wil stoppen en hij nog niet moe is blijft hij net zo lang huilen tot ik hem pak. Hij begint dan al te huilen als ik de trap op loop naar zijn slaapkamer.

Het is zo vreselijk moeilijk een ritme met hem te vinden omdat elke nacht en dag weer anders verloopt. Hij is overdag super vrolijk, en ook als hij snachts wakker wordt is die gewoon vrolijk, het is alleen behoorlijk frustrerend als je om 4 uur snachts al in de woonkamer zit omdat meneer niet meer wilt slapen. Hem toch terug leggen en laten huilen veroorzaakt alleen maar dat hij blijft huilen en uit zich zelf gewoon niet stopt.

Hij is altijd al een moeilijke slaper geweest al gaat het in slaap komen tegenwoordig gelukkig een stuk beter.

Heeft iemand misschien tips wat ik kan doen zodat hij snachts gewoon een x een hele nacht maakt?

Een uitgeputte moeder.

lise-827820
afbeelding van lise-827820
22 feb 2018 - 10:58

Oh wat moet jij moe zijn. Wat vervelend dat het slapen niet goed gaat met de kleine man. Je voelt je dan echt radeloos he? En elke avond denk je; Zou hij vannacht wel doorslapen?

Onze dochter (nu 1,5 jaar) kon er helaas ook wat van. Gesloopt was ik. Alles geprobeerd! Uiteindelijk heb ik het boekje slaap kindje slaap gelezen en de methode toegepast. Na 3 helse nachten en dagen slaapt mevrouw al 12 weken door. Ik kan het je (gratis) toesturen mocht je hier interesse hebben.