Puckababy mini afleren.

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Schipper1991
afbeelding van Schipper1991
9 mrt 2017 - 16:59
Puckababy mini afleren.

Hallo, wie heeft er DE gouden tip om de Puckababy af te leren, mijn dochter is nu 6 maanden, Mijn dochter is al sinds de geboorte een zij slaper en kon al vrij snel naar haar zij rollen en sliep heerlijk vanuit deze positie, ook met de puckababy aan. Maar nu draait ze ook naar haar buik, en je raad het al ook in de puckababy dus is het van belang deze snel te ontwennen, maar hoe? we hebben het al op meerdere manieren geprobeerd maar helaas zonder succes, ze gebruikt het zakje voornamelijk om op te sabbelen, ze zit lekker ingestopt en heeft het zakje langs der gezichtje en sabbelt er lekker op, zo ook als ze wakker word maar valt vrijwel altijd weer in slaap. we hebben 2 andere puckababy's met armen maar hierin wilt ze niet slapen, en huilt alles bij elkaar. We hebben het tot nu toe alleen overdag geprobeerd, ik zit eraan te denken om het vanavond voor de nacht te proberen, maar ze zit niet lekker in haar vel, is verkouden en heeft last van een sprongetje is het wel het juiste moment??

Schipper1991
afbeelding van Schipper1991
4 mei 2017 - 20:33
Inmiddels is onze dochter uit de Puckababy mini. Het ging 'beter' dan verwacht. Al de andere keren dat we het probeerden was ze er blijkbaar niet aan toe, we zijn eerst begonnen met 1 armpje eruit, en later de tweede. Alles bij elkaar heeft het ongeveer 2 weken geduurd. Ze valt nu heerlijk in slaap met der knuffels. Tijd, geduld en liefde dat is het beste recept!
anne-984725
afbeelding van anne-984725
9 mrt 2017 - 21:39

Wij hadden ook een puckababy mini. Erg lastig om af te wennen...
Wij deden ons zoontje in een gewone slaapzak met zijn armen niet door de mouwen. Later met één arm door de mouw en uiteindelijk gewoon twee armen.
Ik ben benieuwd naar wat voor jouw kindje gaat werken.

Hennetje1988
afbeelding van Hennetje1988
9 mrt 2017 - 20:08

Is ze niet gewoon een buikslaper..? Ik zou gewoon een slaapzakje aan doen en overdag is proberen op de buik te laten slapen. Als dit goed werkt kan je dat snachts ook doen. Mijn zoontje kon vanaf 4 maanden ook al omrollen naar de buik en dat is een buikslaper. Aerosleep matras topper en slapen maar