Op der zij slapen.

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Schipper1991
afbeelding van Schipper1991
12 okt 2016 - 13:08
Op der zij slapen.

Hallo! Mijn dochter is nu 5 weken oud, ze is in stuit geboren, en heeft vanaf der geboorte eigenlijk altijd op der zij geslapen. Nu probeer ik zoveel mogelijk om te wisselen ene kant op der linker en andere keer op der rechter zij te leggen. Ze slaapt het lekkerst en het beste op haar zij. Maar kan het geen kwaad met betrekking tot haar heupjes? Oa. De groei. Etc. Als ik haar op der rug leg, slaapt ze niet, en probeert zelf naar der zij te rollen. Om haar dus goed te laten slapen, laat ik haar op der zij slapen.

lili89
afbeelding van lili89
12 okt 2016 - 17:24

Mijn zoontje slaapt ook meestal op zijn zij. Hij is nu bijna 11 weken en proberen hem nu steeds meer te leren om ook op zijn rug te slapen ivm de rolfase die gaat komen en hij op zijn buik zijn hoofd nog niet altijd goed opzij legt. Qua heupjes hebben wij nog niks gemerkt. Hij beweegt goed en bij het CB werd ook niks geconstateerd.
Wij leggen meestal een opgerolde handdoek achter zijn rug die wel zo los ligt dat hij weg kan rollen, hierdoor rolt hij 's nachts weg en rolt hij naar zijn rug. Hij slaapt ondertussen zo'n 11 uur nachten zonder wakker te worden.