Onzekerheden en vragen.

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
lins-1600241
afbeelding van lins-1600241
10 nov 2021 - 11:55
Onzekerheden en vragen.

Hoi allemaal,

ik heb even een paar vraagjes. 
Onze kleine uk is echt een 'slechte slapen'. Hij is 6 weekjes en vanaf vorige week zijn we begonnen de dutjes na zijn fles in zijn ledikant te doen. Na de fles begint hij te gapen en druk te doen. Hierbij doen wij hem in de puckababy en leggen we hem wakker in zijn bedje (om te oefenen zelf in slaap te vallen). Dan is meneer klaarwakker, ligt wat te brabbelen en te jengelen niet echt huilen meer valt niet in slaap. Uiteindelijk word het huilen en ga ik hem natuurlijk troosten, probeer een speentje, shttt te zeggen en te laten weten dat ik er voor hem ben. Hij kan zijn oogjes bijna niet open houden maar blijft vechten tegen de slaap. Soms valt die in slaap dan ga ik zachtjes van de kamer en is hij binnen 5/10 min wakker. En dan ook echt klaarwakker. Waardoor die dan de volgende fles zo moe is dat die dan in slaap valt tijden de fles. Als die daarna bij ons in slaap valt slaapt die wel lang en diep. 
 

daarbij word hij ook altijd huilend wakker en lijkt hij niet tevreden. De dokter en cb zeggen niks te zien kwa lichamelijk. Heb al veel geprobeerd maar je raakt zo een beetje ten einde raad. 
 

iemand tips voor ons.. 

 

Lieve groetjes 

andr
afbeelding van andr
13 nov 2021 - 22:41

Probeer eens een gedragen shirt/hemd van jezelf (niet gewassen, zodat je geur erin zit) bij hem te leggen. Op een veilige manier. Knoop erin, of als hoeslakentje. Je kan ook een knuffeltje een paar dagen in je bed leggen zodat het je geur krijgt. Werkte hier heel goed. Dochtertje bleef ook huilen als ik haar weglegde. Tot ik snachts zeker wist dat er niets was, en ten einde raad mijn pyjama uittrok er een paar knopen inlegde zodat het een klein en veilig pakketje werd. Bij haar in de wieg legde zodat ze me wel rook. Ze sliep als een roosje..