niet in bed willen slapen

5 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
papajaprinces
afbeelding van papajaprinces
13 jul 2016 - 16:20
niet in bed willen slapen

Mijn dochter van 11 weken wil nu al een tijdje niet meer in haar ledikant slapen ik heb van alles geprobeerd maar niks werkt. Inbakeren lukt niet meer want daar komt ze uit. Wie heeft tips en of trucjes om haar in bed te leren slapen?

papajaprinces
afbeelding van papajaprinces
14 jul 2016 - 14:54

Ze slaapt bij ons op de kamer en ben eigenlijk de hele tijd in de buurt of ik zet de Radio zachtjes aan. Het is nu al een aantal weken aan de gang wat erg lastig is want als we met de auto weg gaan of gaan wandelen dan ligt ze in de maxicosi en slaapt ze wel maar daar kan ze ook niet de hele dag in liggen natuurlijk. Ik heb haar nu sinds gister op het aankleed kussen in de kinderwagen bak liggen zo ligt ze wat opgesloten dit vind ze tot nu toe wel fijn maar ik ben benieuwd voor hoelang!

andr
afbeelding van andr
13 jul 2016 - 22:54

O das balen. En als je ze ff fopt door haar in dr bedje te leggen en zelf op die kamer gaat strijken? Overdag dan natuurlijk ;-) ziet ze je wel en went ze ook aan dr bedje. Bij voorkeur beginnen als ze wat moe is. Misschien valt ze in slaap. Misschien gaat ze huilen maar dan ben je toch in dr kamertje en maakt het voor jezelf wat minder uit als het overdag is. Als ze rustig is kan je steeds ff weglopen om wat andere dingetjes te halen oid. En als ze per ongeluk in slaap valt is dat mooi meegenomen en laat je ze lekker liggen. Zo kan je het misschien wat opbouwen?
En hoelang is dit nu aan de gang? Misschien is het even een sprongetje en dus ook ineens weer over

papajaprinces
afbeelding van papajaprinces
13 jul 2016 - 21:58

Heb ik ook al geprobeerd maar heeft ook geen resultaat Helaas..

andr
afbeelding van andr
13 jul 2016 - 19:40

Iets waar jou geur inzit bij haar in bedje. Dus bijv jou shirt/pyjama als dekbedje of een knuffeltje wat al een paar dagen in jou bed ligt