Doorlekken

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
ilse-1451742
afbeelding van ilse-1451742
8 okt 2021 - 12:08
Doorlekken

Mijn zoon is nu 22 maanden en lekt elke nacht zwaar door. Heel het bed is nat, zo zielig. Dus elke ochtend verschonen... Ik krijg de pyjama's en het beddengoed haast niet bijgewassen... Ik heb verschillende luiers geprobeerd en ben uiteindelijk bij pampers luierbroekjes gebleven omdat die toch het 'minst doorlekken' en de broekjes veel beter blijven zitten dan de luiers. Dubbele luier werkt niet. Maat groter werkt niet. Minder drinken na 17.00 werkt niet... pyjamabroekjes van Huggies/Kruidvat werken ook 0,0.

Iemand tips/andere ideeen? Mason is 22 maanden, is 102 cm lang en weegt 13,7 kg. Gebruiken nu pamper baby dry luierbroekjes maat 5.

-Armanda-
afbeelding van -Armanda-
25 nov 2021 - 20:17

Het is een late reactie, maar wat ik bij onze zoon deed was een kotex maandverband in zijn luier doen. 

Zo'n dikke ouderwetse zeg maar. Dat werkte bij hem super. We hadden ook van alles geprobeerd. Nadeel met pampers vond ik dat de buitenkant van de luier ook klam wordt.