Begin van de avond onrust

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
CJA Robin
afbeelding van CJA Robin
11 mei 2017 - 23:19
Begin van de avond onrust

Hoi,
Ik loop tegen een dingetje aan waar ik niet helemaal uit kom.
Mijn zoontje van nu 3 maanden slaapt al een hele tijd snachts door. Late avondfles krijgt hij niet dus gemiddeld slaapt hij van 2100 tot 600uur. Overdag slaapt hij over het algemeen "volgens het boekje". 3,5 uur tussen de voedingen en is netjes anderhalf uur gemiddeld wakker. Soms wordt hij al Ff voor de fles wakker en dan is hij na de fles al snel weer moe en gaat rustig slapen. Nu komt het dingetje, want hij krijgt zo rond 1700 dus netjes een fles en slaapt dan na een dik uur wakker zijn miss een half uur en daarna rampenplan. Merk dat hij moe is en wel wil slapen maar 't lukt hem niet. Resultaat is dat hij dus speen in uit in uit jengelen lachen jengelen huilen jengelen lachen tot een uur of 2000 dan ga ik z'n luier/incremen-massage/ pyama-slaapzak aandoen ff knuffelen en dan flesje. Daarna is hij natuurlijk mega moe en kan ik hem in bedje leggen en slaapt hij door.
Dat hij de begin van de avond zo mega uit z'n doen is, herkennen jullie dit? Hoe gaan jullie ermee om? Is dit een punt van voorbereiding van dit slaapje over te slaan maar het eigenlijk nog niet te kunnen?
Groetjes
Karin

andr
afbeelding van andr
5 jun 2017 - 20:04

Ha, is altijd een vervelend moment, maar wel veel fijner dan snachts ;-)
Ik deed mijn dochtertje op zulke momenten in een draagdoek. Misschien kan je dat eens proberen?

Marloes1509
afbeelding van Marloes1509
5 jun 2017 - 13:59

 

Hoi Karin,

Waarschijnlijk wil je zoontje clusteren. Dat zie je bij veel baby's. Dan moeten ze de dag verwerken en de prikkels die ze hebben gehad. Ik geef bv dus ik weet niet wat het beste werkt bij een kind met een flesje maar jou dichtbij hebben zal vast heel fijn voor hem zijn. Misschien kun je eens googelen op clusteren en zien of je het herkent. Succes ermee

Gr. Marloes