Zwanger & Klote Relatie Vriend

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Zwitsal Mama
afbeelding van Zwitsal Mama
8 sep 2015 - 10:45
Zwanger & Klote Relatie Vriend

Beste mamas Of 2be, Ik ben een mama van 36 en heb al een kleine van vijf.en nu 30 weken zwanger van de tweede. Ik zit in een klote situatie. De vader van de kinderen spookt helemaal niets uit..helemaal niets dit leid tot frustraties ruzies..het zit mij echt tot mijn nek.ik kan gewoon niet meer ik ben heel heel erg ongelukkig de zwangerschap is vanaf dag 1 altijd stressen stressen.ik moet voor de kleine maar ik kan gewoon niet meer en ik weet laat hem dan ga verder met je leven.maar je zou zo graag de kinderen willen opvoeden met de vader maar ik heb gewoon een hekel aan hem hoe lan je niet werken hoe kan niets voor de kinderen willen kunnen doen niet eens voor je zelf? Ik kan en durf er met niemand over te praten heb ik ooit in t verleden edaan maar ja dat is ook alleen laat hem en ga verder ik wil ook gewoon even lme hart luchten kijken hoe totale vreemden erover nadenken.advies kunnen geven.voel mij zo alleen zo alleen er is zoveel meer maar op t moment kom ik tt hier..rusteloze moeder

ikkelijn
afbeelding van ikkelijn
21 sep 2015 - 21:18

Ik sluit me bij bloempje aan: zet je ideaalbeeld eens op papier, zonder dat je al zijn tekortkomingen meteen er tegenover zet. Doe dit rustig, want je post op dit forum lijkt wel binnen 20 seconden uit je hart gestort. Als je zo je vriend benaderd, heeft hij geen idee waar je het over hebt.

Dus zet het op papier en probeer voor jezelf daarna te bepalen wat het belangrijkst is. Kies dan een moment waarop je niet boos op hem bent en allebei tijd hebt. Probeer hem rustig uit te leggen wat jij van hem nodig hebt. Kom je er samen niet uit, ga dan naar maatschappelijk werk of een relatietherapeut.

En ohja: luister naar hem als hij je verklaard waarom hij niets doet (in jouw ogen). Misschien ziet hij het heel anders...

Bloempje27
afbeelding van Bloempje27
21 sep 2015 - 14:40

Nou... ik denk dat ik eens alles op een rijtje zou gaan zetten. Is deze relatie te redden? Heb je nog gevoelens voor hem? Zet hem voor het blok en spreek duidelijk je verwachtingen uit. Ik lees geen concrete verwachtingen in je topic. Hij voert niets uit... maar wat is niets dan? Ik zou voor mezelf helder willen hebben, hoe je het zou willen zien. Is dat redelijk? Je zegt dat je een hekel aan hem hebt, maar je bent wel 30 weken zwanger van hem. Was hij voor de zwangerschap dan niet zo? Je oudste is al 5 jaar, heb je in die 5 jaar dan geen problemen gehad? 

Ik zeg niet dat je uit elkaar moet gaan, maar als de situatie ongezond is voor de kinderen dan zou ik toch voor een rustige gezinssituatie kiezen.