Zwanger en relatie over

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
dier-1670368
afbeelding van dier-1670368
15 feb 2022 - 19:30
Zwanger en relatie over

Ik ben 11 weken zwanger en ik ben er erg blij mee. Ik ben alleen erg verdrietig omdat ik op dit moment bijna geen contact heb met de vader. We zijn/waren 3 jaar samen. Hij heeft een probleem met blowen. Het is een hele tijd goed gegaan nadat hij naar een kliniek in Portugal is geweest. Maar sinds ik weet dat ik zwanger ben kwam ik er ook achter dat hij weer blowt. En hij wil er nu geen hulp voor zoeken dus ik heb gezegd dat ik dan geen toekomst zie. Ik ben er erg verdrietig van. Er gaat ook van alles door mijn hoofd, hoe moet het straks moet als de baby er is. Heeft iemand hier ervaring mee en nog tips?

charlotte.muijr...
afbeelding van charlotte.muijrers@live.nl
7 mrt 2022 - 07:41

Hi,

Het lijkt erop dat de papa er weinig van wilt weten. Ik heb in een soortgelijke situatie gezeten..

1 ding kan ik je adviseren... wil je de kleine houden en ga je er zelf voor zorgen?Zet je eigen naam erachter en laat hem niet erkennen door de papa.

zo behoud jij regie over je kleine bij eventuele rechtzaken in de toekomst! (Zeker als de andere partij er een ongezonde levensstijl op na laat)

veel succes en een dikke knuf.

Charlotte