Vriend kan me helaas soms niet begrijpen

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Charissaxx123
afbeelding van Charissaxx123
22 okt 2014 - 02:39
Vriend kan me helaas soms niet begrijpen

hallo. Allereerst wil ik zeggen dat dit een super fijne site is. Ik heb een vriend en ik ben een jonge moeder ofja dat word ik. ik moet nog bevallen dus en ben zwanger en het is mijn eerste kindje<3. ik ben nogal jong ik beval met 17 jaar. maar ik zou het noooooit kunnen laten weghalen. het is mooi om deze kleine wondertje op de wereld te kunnen brengen het was natuurlijk niet gepland maarja. oke waar ik dus mee zit is dat ik best wel vaak geen intresse heb in seks. dit doet soms nogal pijn maar mijn vriend kan me dan niet begrijpen soms en dan trekt ie lange gezichten. hoe kan ik hier het beste mee omgaan?? zou ik eventueel toch met zijn moeder (met mijn schoonmoeder) erover praten ?? lijkt misschien het beste,, .. Liefs Charissa ( gelukkig kan ik hier mijn verhaal kwijt ook <3 )

noortje.ziskove...
afbeelding van noortje.ziskoven@outlook.com
10 mei 2015 - 15:23

Hoi hoi,

Ik ben ook 17 jaar en een maand geleden bevallen van een prachtige dochter, ik heb door dat mijn vriend grootendeels van mijn zwangerschap nog in het buitenland was daar gelukkig geen last van gehad, maar nu zo na de bevalling snap ik wel wat je bedoelt, ze willen graag en het doet voor jou pijn en het voelt gewoon niet goed, mijn vriend is gelukkig heel begripvol maar (zonder dat hij t weet) trekt hij ook wel eens een gezicht, heb t er eens over met hem, dat werkt bij mij altijd, probeer het hem uit te leggen ook al is het moeilijk!
Gefeliciteerd met je kindje! geniet er van :)

Bloempje27
afbeelding van Bloempje27
28 nov 2014 - 19:25

Hey!

Van harte gefeliciteerd! Je bent erg jong, poeh... respect hoor dat je voor het leven kiest! Erg mooi! Ik hoop dat je een fijn vangnet hebt van mensen om je heen die van je houden en je steunen. Want liefde voor je baby is het allerbelangsrijkst!

En wat de seks betreft... tja... als dat zijn enige zwangerschapskwaal is... jij hebt het al zwaar genoeg.. dus laat m ff ophouden te klagen. Verminderde zin in seks hoort erbij, de meeste zwangeren hebben er last van. En laat hem dat maar accepteren dan. Natuurlijk kun je zelf ook je best doen om seks te blijven houden, maar mijn eigen ervaring met seks in de zwangerschap is dat het pijnlijk is, dat ik het vervelend vind dat het kindje erbij is, dat we voor mijn gevoel toch voorzichtiger moeten zijn, mijn vagina bloed altijd na seks en dat is iets wat ik erg vervelend vind. Ook na de bevalling heb je tijd nodig om te herstellen en zal seks echt ff niet op je lijstje staan, dus opnieuw wachten worden voor je vriend.

Kortom... hij zal t moeten accepteren. En als ie dan blijft zeuren, vind ik dat wel onvolwassen en kinderachtig. Met je schoonmoeder praten zou ik niet doen, los dit volwassen op en laat derden erbuiten.

Succes!