Vloer met plavuizen en kinderen?

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
fabiennekirsten
afbeelding van fabiennekirsten
2 apr 2015 - 16:00
Vloer met plavuizen en kinderen?

Hallo allemaal, Wie kan mij raad geven met betrekking tot onze vloer. Wij zouden eerst voor een vinyl vloer gaan maar begin toch weer te twijfelen. Plavuizen lijkt mij best praktisch in onderhoud en vind het persoonlijk ook wel mooi. Alleen misschien niet kindvriendelijk!? Ik bedoel als een kind valt lijkt het mij toch wat harder dan bij vinyl of is dat onzin? We hebben een vloerverwarming in onze nieuwe woning. Ik wil ook gastouder worden dus kindvriendelijk vind ik erg belangrijk! Wie o wie heeft ervaringen en misschien wat goede adviezen?

fabiennekirsten
afbeelding van fabiennekirsten
19 mei 2015 - 10:46

Bedankt voor de reacties.
We hebben eindelijk onze keuze gemaakt. En zijn voor vinyl gegaan. Manlief wilde dat graag:)
En alles heeft zo zijn voor en nadelen.

Cymberley
afbeelding van Cymberley
12 mei 2015 - 07:44

Hey,

Ben als kind opgegroeid in een huis met plavuizen en ja ik ging regelmatig op me snuffert (ben nogal klunzig aan gelegt) maar of ik nou op plavuizen viel of vinyl pijn deed het idd toch wel.
Persoonlijk vind ik plavuizen mooier en zijn ook makkelijker in onderhoud en blijft langer mooi. Vinyl raakt toch snel beschadigt en is moeilijker schoon te krijgen als kids er op tekenen (ja mijn moeder was niet blij toen) :p

Ik hoop dat je hier wat aan hebt
Groetjes Kim

N92S83
afbeelding van N92S83
2 apr 2015 - 19:51

Hoi hoi!

Ik weet niet of je hier iets aan hebt, maar wij hadden vroeger bij mijn ouders thuis ook plavuizen, en ik heb niet echt het idee het qua vallen een verschil maakt. Als ik bij een vriendinnetje op het laminaat viel deed het net zo goed pijn, hahaha.
Verder heb ik een kennis die ook als gastouder werkt, en ook zij hebben plavuizen.

Groetjes, Nikita