Uit elkaar

8 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
mamavandjay
afbeelding van mamavandjay
2 sep 2012 - 14:23
Uit elkaar

Sinds een maand zijn mijn vriend en ik uit elkaar. Ons zoontje is nu 4 maanden.

sinds ik zwanger werd ging het steeds slechter met onze relatie. Ik denk soms wel eens, ik had toen de stap al moeten zetten, maar goed, je bent zwanger, je krijgt samen een kind. Maar wat voor opvoeding heeft een kind als de ouders niet meer samen kunnen zijn en er spanning en ruzie is?!

ook had ik het gevoel in de steek te worden gelaten door hem. Ik zorgde voor onze zoon, het huishouden, voor hem en moest op een gegeven moment ook weer aan het werk. En als ik dan ff lekker zat of iets ff niet voor hem wilde doen, dan was ik een lui varken en paktte ik niets aan.

Ook in mijn kraamweek leek alles teveel gevraagt. Ik heb een keizersnede gehad en moest het voorlopig rustig aan doen. Mijn ex deed niet veel en ik heb wel tig keer de vraag gehad, 'wanneer mag je weer wat doen? Zelf schoonmaken enzo?' Dit heeft me zo veel verdriet gedaan.

Een maand geleden was ik er klaar mee. En heb ik de stap gezet. Heel veel ellende. En nu kon hij ineens wel voor onze zoon zorgen. Nu moet ik 'm af en toe een dag aan hem meegeven. Dat is zwaar, maar ik wil hem zeker niet zijn zoon onthouden en mijn kleintje heeft ook het recht om zijn vader te leren kennen, toch?

Maar wat moet je een hoop regelen zeg! Ik ben wel blij als mijn zoontje en ik een eigen huis hebben. Dan hebben we echt 'rust'.

Onze relatie is wel ietwat verbeterd sinds we uit elkaar zijn. Meningsverschillen blijven. Maar we proberen er wel samen uit te komen.

mamavandjay
afbeelding van mamavandjay
8 sep 2013 - 15:20

Geeft niet hoor, evengoed bedankt.

Maar is inderdaad alweer een tijdje terug. Djay is inmiddels 16 maanden geweest. We zijn samen heel gelukkig en zitten lekker in ons huisje.

liefs Renee

Beertjes4
afbeelding van Beertjes4
8 sep 2013 - 13:34

Wat moedig van je om deze ontzettende grote stap te zetten. En hoop dat je heel gauw een eigen huisje hebt samen met je kindje..

 

las net pas dat het in 2012 was...

Zay01
afbeelding van Zay01
14 jul 2013 - 23:00

Fijn dat je gelukkig bent! 

mamavandjay
afbeelding van mamavandjay
14 jul 2013 - 11:24

Ik wilde even terug inhaken op mijn bericht.

in december kreeg ik samen met mijn zoontje eindelijk ons huisje en daar wonen we nu alweer even. We zijn er heel gelukkig met z'n tweeen. Het is echt ons THUIS.

Ik heb heel veel steun van vrienden en familie gehad, maar eigenlijk gaat het sinds 'de breuk' gewoon alleen maar goed met me. Ik voel me super, ben gelukkig, sterk en sta volop in het leven.

wij gaan nu lekker van onze vakantie genieten!

 

bedankt voor jullie berichten (ben ik toen helemaal vergeten *sorry*)

 

Liefs Renee & Djay, inmiddels alweer 14 maanden.

Mama_J
afbeelding van Mama_J
25 sep 2012 - 16:41

Wat een moedig, maar moeilijk besluit. Ik wens je ontzettend veel sterkte in deze en de komende tijd. Ik kan me niet voorstellen hoe lastig dit is..! Ik hoop dat je kunt rekenen op veel steun van familie en vrienden en jij en je zoontje snel een plekje vinden samen.

Veel succes, Josje.

Nina23
afbeelding van Nina23
4 sep 2012 - 11:04

Veel sterkte in deze heftige tijd.

Uiteindelijk heeft je kind er ook niets aan om op te groeien in een omgeving waar zijn moeder met zo weinig respect behandeld wordt. Ik denk dat je de juiste keuze hebt gemaakt.

shirley04
afbeelding van shirley04
3 sep 2012 - 19:03

Hey meid,

Dit is idd klote dat het zo is gegaan. Knap dat je die stap heb gezet!!!

heel veel sterkte en geluk

Gr