toekomstige alleenstaande moeder

5 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Stephaniie92
afbeelding van Stephaniie92
23 mei 2015 - 20:21
toekomstige alleenstaande moeder

Hallo allemaal, Ik ben op dit moment precies 6 weekjes zwanger. Mijn ex en ik zijn al uit elkaar gegaan voordat ik wist dat ik zwanger was. Nu dat ik het hem heb verteld dat ik zwanger ben wilt hij er niks van weten en probeerde hij mij over te halen om een abortus te doen terwijl hij diegene was die het hardste riep dat hij een kind van me wou. Ik was altijd al bang geweest om een alleenstaande moeder te worden en had ook nooit gedacht dat mijn ex zo harteloos kon zijn. Op dit moment krijg ik allemaal gedachtens om het kindje weg te halen en dat ik niet gelukkig kan zijn ook al weet ik dat ik het niet over mijn hart krijg om het weg te halen. Ben gewoon zo bang dat ik het niet alleen kan en dat er grote problemen ontstaat omdat hij er niet mee eens is. Ik voel me zelfs een klein beetje egoïstisch omdat ik graag wil dat mijn kindje weet wie zijn vader is. Ik ben heel emotioneel en ten einde raad. Wie heeft er ervaring met een gelijkenis als mijn verhaal en hoe hebben jullie mama's het gedaan. En natuurlijk moest ik dit verhaal even kwijt.

ah_d-993212
afbeelding van ah_d-993212
31 mei 2015 - 07:29

Hey meid wat erg.. Paar jaar geleden maakte ik hetzelfde mee als wat jij nu doormaakt. Ik was 21 en had een baan, woonde bij mn ouders, de relatie was voorbij en zwanger. Inderdaad wat nu.

Ik heb mijn keuze gebaseerd op zowel mijn gevoel als rationeel denken. Mijn gevoel: wat voor toekomst wil ik mijn kind bieden, wat vior thuis wil ik zijn. Rationeel: hoe zit het met mijn contract, woonruimte, financieel etc etc

jij bent degene die de keus moet maken, niemand van ons hier kan zeggen wat het beste is om te doen.. Heb je het er al over gehad met je ouders?  zij kunnen je ook steun bieden in deze tijd en je wellicht helpen. 

 

andr
afbeelding van andr
28 mei 2015 - 22:12

Wat moeilijk voor je! Heb je gehoord van stichting Siriz? www.siriz.nl Zij willen je graag helpen in deze moeilijke tijd. Heel veel sterkte

jess-110970
afbeelding van jess-110970
28 mei 2015 - 20:11

Meid ik kan me voorstellen dat het klote voelt maar er is niks mis met een alleenstaande ouder te zijn het laat alleen maar meer kracht zien.

Maak geen beslissingen waar je straks spijt over hebt en de meeste mannen draaien bij na een tijdje maar dat is geen garantie als hij niks er mee te maken wilt hebben das dan heel jammer voor hem. Je kan altijd eerlijk na het kind zijn als ie daar de leeftijd voor hebt en wie weet ontmoet je wel een "papa"man in je leven later.

Sterkte!

Ps ik stond en sta met mij zoon van 7 er ook alleen voor ook al ziet hij zn vader wel de zorg ligt 24/7 bij mij dus ik snap je zorgen maar geloof me ik zou t zo weer doen