Seks voor partner opeens niet mee interessant?

9 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Anoniem
afbeelding van Anoniem
5 jul 2015 - 17:55
Seks voor partner opeens niet mee interessant?

Hoi dames, ik ben intussen 7mnd zwanger en sinds het eerst moment dat ik het vertelde is de frequentie ernstig teruggelopen. Na een hoop verkeersdrempels zijn we 3 juni getrouwd (ik 6mnd zwanger) en sindsdien hebben we pas 3x seks gehad (6, 8 en 17 juni) en ook maar ff snel 1 minuut onder de douche. Ik voel me zwaar in de zeik genomen en vind het echt belachelijk. Over de reden zegt hij niks dus zal ik wel zwaar lelijk zijn. Iemand anders met het zelfde dilemma?

jansen@ggdr.nl
afbeelding van jansen@ggdr.nl
23 sep 2015 - 22:23

Bij ons is het precies andersom hij wil wel maar ik niet.
Nu 22 weken.

Siggy
afbeelding van Siggy
10 aug 2015 - 14:04

Dit kan zo'n erge frustratie zijn. Voor mij is dit altijd al een issue geweest tussen mijn vriend en mij. Ik heb gewoon een erg hoog libido en hij is vaak moe omdat hij erg veel werkt. Maar toen mijn libido steeds hoger werd in het tweede trimester en de frequentie terugliep werd mijn frustratie te groot, werd er gewoon heel chagrijnig en down van.

Toen heb ik voorgesteld om een ''challenge'' te doen. Een maand lang iedere dag sex. Inmiddels is mijn libido weer gedaald en die van hem is gestegen. Voor ons heeft het dus geholpen (voorlopig haha). Misschien kan het jullie ook helpen?

Ik hoop dat je er wat aan hebt. Want ik weet hoe frustrerend het kan zijn. Ondanks er misschien een redelijke reden is dat hij niet zo vaak wilt kan het je alsnog onaantrekkelijk en ongewild laten voelen. Dat gevoel ken ik.

Succes

MAB Rooze-Schoon
afbeelding van Anoniem
7 aug 2015 - 15:32

Intussen 4 weken geen seks. Heb onderhand dromen om het te compenseren. Vannacht nog dat we het in de slaapzak deden. We zijn op een camping.

MAB Rooze-Schoon
afbeelding van Anoniem
11 jul 2015 - 13:28

Praten dat had ik al gedaan, argument was,m ja maar ik zeur er over door. Heb je wat aan....

Maar vannacht heb ik extreem goed geslapen, want gisteravond hebben we een flimscéne nagespeeld onder de douche, hehe, 17 juni was de laatste keer dus ik had er best wel behoefte aan. Wow de vonken sprongen alle kanten op, enige verschil met de film was dan natuurlijk mijn buik en het krukje, maar niks gebroken, hihi, zelfs het douchegordijn is blijven hangen en die stang zit behoorlijk los. Dus samengevat ff een maand ingehaald, ik wist niet dat tongzoenen nog gebeurde als je getrouwd was, mijn 1ste man deed dat niet meer na een tijdje verkering, zogenaamd vanwege het draadje onder zijn tong, maar waarom kon het dan eerst wel?
En zelf aan de gang gaan heb ik helemaal geen zin in, hij is ook de hele dag thuis, dus een moment voor jezelf is er dan niet hoor.

Ofwel, gisteravond was de beste tijd van mijn huwelijk.

sand-893291
afbeelding van sand-893291
10 jul 2015 - 20:58

Ja hier het zelfde mijn vriend vond het helemaal niets was bang dat het pijn deed bij mij of dat hij de baby zou raken. dus ook niet vaak en anders ook inderdaad kort. het gevoel wat jij hebt had ik ook dacht ook hij zal me wel lelijk vinden en voelde me ook zwaar in de zeik genomen.
Helaas was het na de geboorte niet echt beter hij heeft heel de tijd gekeken daar onder tijdens de bevalling (zeker geen aanrader laat m lekker bij je hoofd staan) en kreeg het beeld niet meer uit zijn hoofd. uiteindelijk ben ik zelf maar aan de slag gegaan en mijn goede vriend uit het nachtkastje gehaald haha. Maar uiteindelijk ging het wel beter vooral na dat ik ook wat afgevallen was. dus alles komt goed en maak je niet te druk. en probeer ook zelf wat meer het initiatief te nemen. veel succes en hou er rekening mee dat je veel hormonen hebt en die af en toe op hol slaan met zulke gedachtes.

Groetjes Sandra

Bloempje27
afbeelding van Bloempje27
10 jul 2015 - 14:14

Ik zou zeggen: praten... je hebt recht op een reden. Ik heb zelf altijd minder behoefte als ik zwanger ben... dat kan ook nog... maar er kunnen verschillende redenen zijn dat je man niet meer wil... vraag het hem! Eis ook een antwoord, kom op zeg... daar heb je gewoon reccht op.

ikkelijn
afbeelding van ikkelijn
6 jul 2015 - 19:01

Ik sluit me bij de vorige reactie aan. Misschien is hij bang iets kapot te maken, dat hoor je meer.

Innamorato
afbeelding van Innamorato
5 jul 2015 - 22:40

Hoi hoi

Wat vervelend voor je dat jullie minder fysiek contact hebben dan je zou willen. Ik kan me bijna niet voorstellen dat hij vindt dat je "zwaar lelijk" bent geworden door je zwangerschap.

Is hij niet bang jullie kindje pijn te doen? Of juist dat jij het niet prettig zou vinden? Misschien weet hij niet zo goed hoe hij moet beginnen of welke standjes nog mogelijk zijn met zo'n prachtige zwangere buik?

Ik hoop dat je er op een positief stimulerende manier met je geliefde over kan praten. Of neem zelf het initiatief met een leuk babydoll setje. Dat kan hij toch niet weerstaan zeker?

Succes lieverd