Schoonfamilie in ruzie

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Marlene85
afbeelding van Marlene85
16 mei 2016 - 20:52
Schoonfamilie in ruzie

Dag allemaal, Sinds het delen van het blijde nieuws ligt mijn schoonfamilie overhoop met mijn vriend. De reacties na het vertellen waren niet bepaald positief te noemen. Mijn schoonmoeder maakte het behoorlijk bont door te beginnen over de ex van mijn vriend, familie onenigheid en over ziekte en verderf. We vertrokken met een rot gevoel. Mijn vriend is een dag later terug gegaan om aan te geven dat dit niet fijn was. Een beerput werd opengetrokken en ongeveer twintig jaar aan oud zeer werd op tafel gegooid. Nu, ruim tien weken verder, zijn ze nog steeds niet on speaking terms. Ik heb proberen te bemiddelen, maar mijn schoonmoeder schoffeert inmiddels ook mij. Ik heb er zoveel verdriet van. Deze tijd had ik mij zo anders voorgesteld. Van niemand van mijn schoonfamilie heb ik een kaartje of berichtje gehad. Geen enkel gebaar van mijn meeleven of genieten. Iedereen blijft hangen in wrok. Ik raak wat radeloos. Alle pogingen om het gesprek aan te gaan lijken tevergeefs. Heeft iemand tips?

Girls3
afbeelding van Girls3
16 jun 2016 - 10:21

Ga genieten laat het los!

Familie is soms ingewikkeld. Daarom kun je er beter als jezelf al zoveel energie in hebt proberen te stoppen het beter kan loslaten dit is jullie tijd om te genieten jullie samen hebben gekozen om een gezin te vormen laat dat door niemand bederven! 

Uiteindelijk komt het vast eens goed maar als je erin blijft draaien heb jij deze zwangerschap niet vollop genoten dat wil je niet ...op dit moment is het blijkbaar nog geen tijd om het bij te leggen masr hiena wel hoor :-)

Veel geluk en gezondheid jullie hebben elkaar daar gaat het om!

...mama...
afbeelding van ...mama...
16 mei 2016 - 21:42

Hè bah, wat naar.
Ik denk dat jij genoeg hebt gedaan, de bal ligt nu bij je schoonfamilie. Hoe denkt je vriend er over?
Probeer te genieten van het grote wonder in je buik!

Mijnticker.com Tickers