schelden

8 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
joppie18
afbeelding van joppie18
15 okt 2013 - 14:10
schelden

Hallo Mijn vriend noemde laatst ons kind een kutkind en een verwend kind. In bijzijn van haar. Ze wilde haar vader geen hand geven en ze wilde ook niet bij hem op de nek zitten tijdens een wandeling. Ik spreek hem daar op aan. Maar dan zegt hij vervolgens stel je niet aan. Wat heb je nu weer te zeuren. Ze is 2jaar maar wil weinig tot niks van haar vader weten. Nu wil hij mij de schuld ervan geven dat ik dat heb gedaan. Hij heeft haar vorige week een hele week niet gezien. Omdat hij boer is en in de maïs aan het werk was. Lange dagen. Dan zou je zeggen dat je blij bent je kind te zien. Nee hij vond een open dag belangrijker en wat leuks doen met vrienden. Mijn vraag hij ziet niet of wil het niet zien dat er problemen zijn hoe pak ik dit aan. Praten met maatschappelijk werk heb ik al gedaan. Maar hij draait alles om geeft anderen de schuld. Vrienden van hem,komen niet veel meer langs. Het liefst stap ik op met mijn kind. Want hij is fysiek en mentaal agressieve naar mij. Maar hij ziet dat niet. Ik ben zo zo bang.

Zay01
afbeelding van Zay01
17 okt 2013 - 13:39

Ik heb ook een slechte vriend gehad. Ik durfde ook niet weg te gaan bang voor de gevolgen. Tot op een dag ik schijt had aan die gevolgen en ik ging op mijn gevoel af! Ik ging bij hem weg en het was de beste keuze ooit! En die gevolgen waar ik zo bang voor was??? Waren er niet! Het waren irreele gedachten van mij! Dus gedachten die niet waar waren! Ik koos voor een beter leven omdat ik geloofde dat die er kon zijn zonder hem! Ik dacht: dan maar die gevolgen onder ogen zien ik kom er wel uit! bleek dus dat er helemaal geen gevolgen waren. En als ze er wel zijn! Ze blijven niet voor eeuwig! Je krijg er zo veel voor terug! Alles voor jezelf en je dochter. Want geloof me als je blijft..... word het veel erger dan als je weggaat en die ''gevolgen'' krijgt. En kan je dochter later zeggen: Mijn moeder heeft voor haar zelf en mij gevochten en koos voor een beter leven.

 

 

In het begin kan het moeilijk voor je zijn en zal je wat dingen op de rails moeten kunnen zetten. Maar je hebt tenminste een positief doel voor ogen! 

joppie18
afbeelding van joppie18
17 okt 2013 - 13:01

Ik weet het maar ben zo bang. Maar waarvoor?? De angst en de gevolgen.v.
En ja hij is echt dom. Dat ik dat niet eerder heb gezien. Hij heeft narcistische trekken.
En weet je wat hij nu zegt dat ik heb gezegd dat mijn kind een kutkind is. Dat nooit ik hou zielsveel van haar. Nu geeft hij mij de schuld wat hij tegen zijn kind zegt.
En als ik weg ga wat gaat hij met die opmerkingen doen. Dan gaat hij zo zielig doen en mij de schuld geven.

Zay01
afbeelding van Zay01
17 okt 2013 - 11:03

Dit kan je je kind niet aan doen! Als je blijft zal je kind absoluut geen goede jeugd krijgen! Een vader heeft ze toch al niet! Dus het is beter om weg te gaan met haar! Zij neemt voorbeeld van jou! En als mama geslagen word dan word dat normaal en zal jou kind geen zelfvertrouwen en houden van ontwikkelen! Jij moet ook wat meer van je zelf gaan houden en de stoute schoenen aan trekken en weten dat jij en je kind het recht hebben op een goed leven zonder zulke type mensen! Help je zelf en je kind want dit kan niet zo door blijven gaan! Vecht er voor! Je kan het! 

 

Vechten voor het leven wat jij en je kind verdienen! Aan je kind laten zien hoe het wel kan! Jij bent jij en jij kan het! En niemand heeft het recht om jou als niets te laten voelen zodat die gene zich als alles kan voelen! Je zal spijt krijgen als je blijft en je ziet hoe je kind word verpest door zulke afschuwelijke gebeurtenissen! Jij en je kind verdienen het allerbeste en dat is niet bij deze man! Alles kan worden zoals jij het wilt zolang je er maar voor staat! Voor vecht! En geen mens die daar een stokje voor kan steken! Breek door muren heen en ga naar je doel en je dochter zal jou voorbeeld nemen van een sterke moeder.

 

 

En hoezo ziet hij niet dat hij jou fysiek en mentaal agressief behandeld??? Hij weet toch dat als je iemand slaat dat het pijn doet??? Hij weet toch dat als je iemand uitscheld dat dat pijn doet??? Of is die vent nou zooo dom?????? Geloof ik niet

Nina23
afbeelding van Nina23
16 okt 2013 - 16:53

chan-872173
afbeelding van chan-872173
15 okt 2013 - 15:10

verwijderde tekt

chan-872173
afbeelding van chan-872173
15 okt 2013 - 15:09

Fysiek geweld mag echt niet en me 1e tekst was even onder werktijd dus had niet alles kunnen nalezen..

Als de maatschappelijke werk ook weinig laat blijken wijs ik naar dineke en angie tekst dan kan je het best nu al je biezen pakken en bij familie of vrienden verblijven...

Geen enkele vent hoort een vrouw te slaan maar helemaal niet als je in een relatie zit en een dochter/kind heb..!!

Het is naast niet leuk voor jou mentaal en fysiek en ook voor je dochter niet! Straks leert ze naast het bang zijn voor der vader ook dat het normaal is als je bij hem blijf en er akkoord mee gaat..en krijg ze dat ook later mee..

Mijn vriend zoals me tekst boven zegt wel dingen maar raak ons niet fysiek aan! Ik ben zelf een pittige mama dus laat ook niet over me heen lopen en of over mijn kind..

Doe wat je hart en gevoel je zegt ga niet twijfelen..de beste momenten om weg te gaan is als je de dwang ervoor heb..Als ie echt om zijn gezin heeft nogmaals..merkt ie het op en werkt ie eraan..

 

Ik hoop dat je hier wat meer heb en dat alles goed komt voor jou en je dochtertje..

 

Je dochter staat op nummer 1 en gaat voor alles lijk mij;)...

 

XX

dineke en angie
afbeelding van dineke en angie
15 okt 2013 - 14:41

Beste Joppie18,

Wat erg om te horen zeg maar fysiek en mentale agressie hoort niet!  wat ik denk dat het beste is om bij hem weg te gaan want dit is FOUT met de hoofdletter. ga naar familie/vrienden, blijf van me lijf of een crisis opvang ga lekker voor jezelf en je meisje je hoeft dit advies niet van harte te nemen maar doe wat je goed lijkt

Lilypie Second Birthday tickers Daisypath Happy Birthday tickers