pijn bij vrijen

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
andr-789636
afbeelding van andr-789636
22 dec 2013 - 11:31
pijn bij vrijenVoor de bevalling was vrijen heerlijk, maar sinds ik een half jaar geleden bevallen ben is vrijen een moment om van te genieten heerlijk lekker intiem, maar voor de bevalling heerlijk gleed de penis zo naar binnen, maar nu ben ingeknipt en gehecht tijdens de bevalling, gevolg als de penis er nu in wil is dat pijnlijk , wie heeft er nog meer die ervaring ? Wat kan ik er aandoen gebruiken al olie doen voorzichtig en nog pijn.

 

Wil misschien nog een 2e kind maar wil dan wel kunnen genieten van het moment en niet elke keer pijn hebben tijdens de sex.

Skymans
afbeelding van Skymans
22 dec 2013 - 20:05

Hoi..

ik heb ook nog wel vaker een heel erg beurs gevoel in mijn vagina onder het schaambeen. Ik heb geen last waar ik gehecht ben maar voor.. Ik moet zeggen dat bij mij een lang voorspel wel helpt. Dan is alles wat meer gezwollen en dan heb ik geen last. Sorry voor de details.. Als je last het van de littekens is het misschien een idee om nertsolie op de littekens te smeren.. (Weet dat het werkt voor littekens maar weet niet of het mag in een vagina) of rescue crème van bachbloesems is ook heel fijn.. 

Ik hoop dat je snel weer kan genieten.. Maakt een relatie hebben ook wel net zo leuk.. Toch?? 

 

Groetjes liefs en veel succes! 

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers