Moe van alle sh*t die ik moet doen

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Moni29
afbeelding van Moni29
31 jul 2020 - 10:35
Moe van alle sh*t die ik moet doen

Hallo, 

Ik moet even mijn frustratie kwijt... 

Ik voel me ongelukkig sinds we een dochter hebben. Niet omdat ik niet dol gelukkig met haar ben. Hou super veel van haar maar hoe het onze relatie beïnvloed heeft. We hadden van tevoren afgesproken dat we het samen gingen doen. De opvoeding en het huishouden. Ik werk zelf 30 uur verdeeld over 4 dagen. Ik voel constant de druk dat het huishouden nog moet gebeuren, wat moeten we eten, aandacht aan mijn dochter geven de tuin moet eigenlijk weer gedaan worden etc etc etc. Ik heb maar zoveel uur per dag en ik voel dat ik te weinig tijd heb voor alles. Iets leuks voor mezelf doen zit er vaak niet meer in. Ik begin een soort haat te ontwikkelen tegenover mijn vriend.... 

Iemand anders hier ideeën over? 

Moni29
afbeelding van Moni29
1 aug 2020 - 11:41

Hallo ijsb-1554759. 

Wat een mooi bericht. Dit toverde een glimlach op mijn gezicht. Bedankt hiervoor. 

Bedankt voor de tip. Ik zal dat eens gaan uitzoeken. 

Vervelend dat je niet lekker in je vel zat. Wel heel goed dat je hier aan bent gaan werken en dat jullie je draai hebben kunnen vinden samen. 

Gefeliciteerd met de zwangerschap! Geniet ervan.

Moni29

 

ijsb-1554759
afbeelding van ijsb-1554759
1 aug 2020 - 11:15

Hallo Moni29,

ik was ooit die vriend, totdat ik inzag dat ik op egocentrische manier mijn tijd indeelde. Alles en iedereen moest maar wijken voor mij, zelfs mijn pasgeboren zoon en mijn vriendin. 
Blijkbaar zat ik niet lekker in mijn vel en had ik een boel met mijzelf op te lossen. Dat heb ik dan ook gedaan. Ik ben aan mezelf gaan werken om die partner en vader te worden die ik wil zijn. Die van mij verwacht wordt te zijn. Een gelijkwaardige relatie is van belang en dat heb ik bereikt. Ik doe het huishouden grotendeels, ook omdat we in afwachting zijn van een 2e. Ik kook en besteed veel tijd met onze zoon. Hierdoor geef ik meer tijd en ruimte aan mijn vriendin zodat zij haar rust momenten kan nemen wanneer nodig. 

Tip voor na boodschappen / koken:

bestel je boodschappen online via boerschappen.nl. 
Heerlijke producten van de boer met recepten. Lekker makkelijk en nog leuk ook. Laat je vriend jou in het zonnetje zetten. Je verdient het