Mijn vriend word steeds afstandelijker tijdens zwangerschap

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
roma-915287
afbeelding van roma-915287
21 feb 2018 - 06:55
Mijn vriend word steeds afstandelijker tijdens zwangerschap

Normaal gesproken vraag ik nooit iemand raad, maar deze keer weet ik niet wat ik met mijn vriend aan moet.
Mijn vriend word steeds afstandelijker, we hebben al een dochter van 4 en ik ben nu sinds langs proberen zwanger van onze 2e dochter. 
Hij leek er in het begin heel blij mee te zijn.
Maar hij raakt me sinds 2 maanden niet meer aan en wil absoluut geen sex meer, hij vind me tijdens mijn zwangerschap niet aantrekkelijk.
Ik ben absoluut geen zeekoe geworden, en heb alleen maar een klein buikje. Ik voel me nu ook niet fijn zwanger omdat hij niet achter mij lijkt te staan. 
Maar hij word nu elke dag afstandelijker en kijkt me ook niet meer aan wanneer hij iets tegen me zegt. En het lijkt of hij me belachelijk maakt wanneer ik iets tegen hem zeg. Als hij iets zegt zegt hij dat tegen onze dochter. 
Het kunnen misschien mijn hormonen zijn, maar ik ben wel bang dat hij sex bij een ander zoekt of gaat zoeken. 
Gister liep het uit de hand en kreeg ik weer een grote mond van hem. Ik heb hem toen maar alleen gelaten en ben maar boven gebleven toen onze dochter op bed lag. 
Ik ben ontzettend klaar met dit afstandelijke gedrag, en dacht daarom dan ook dan maar afstand. Zover als dat kan met een dochter in hetzelfde huis, vroeger was ik al lang weg geweest bij dit gedrag, maar met een kindje is het toch wat anders.
Is er iemand die me aub tips geven om hier mee om te gaan? En vertellen wat je van deze situatie denkt? Bedankt.

...mama...
afbeelding van ...mama...
21 feb 2018 - 12:01

Misschien kun je met hem praten en naar de reden vragen. Misschien bedoeld hij het niet zo of heeft hij niet in de gaten Hoe het bij jou overkomt.
Praat met elkaar! Sterkte.

Mijnticker.com Tickers