man liegt

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
nand-30013
afbeelding van nand-30013
26 mrt 2015 - 11:59
man liegt

Ik zit met een enorm dilemma. Ik ben inmiddels 6 jaar samen met mijn man waarvan we dit jaar 4 jaar getrouwd zijn. Inmiddels hebben we 2 kinderen 1 van 3 en 1 van bijna 3 weken. Maar onze relatie heeft al veel te voortduren gehad, vooral financieel.. veel deurwaarders, doordat mijn man nergens achter aan ging en zijn zaken in het verleden nooit betaald had. Hierover heeft hij onze hele relatie en huwelijk gelogen. Zei dat het opgelost was en gebeld had enzovoort en had dan niets gedaan. Waardoor ik soms wel elke week een deurwaarder aan de deur had. Nu was dit eindelijk allemaal uitgesproken en opgelost.. we zijn met de laatste betaling bezig.. en hij zou nooit meer liegen etc. Nu kwam ik er vorige week achter terwijl onze dochter net 10 dagen oud is dat hij al 4 maand lang contact had met andere vrouwen via Skype.. seksueel contact.. waarbij ook foto's en video's zijn verstuurd.. Mijn wereld storte in.. hij loog alweer en al 4 maand lang terwijl ik zwanger was... Ik had hem gezegd dat als hij nogmaals liegt ik van hem ga scheiden. Maar het is allemaal moeilijker als gedacht. Wat zouden jullie in deze situatie doen?. Ik weet het echt niet meer

jansen@ggdr.nl
afbeelding van jansen@ggdr.nl
23 sep 2015 - 22:33

Ik man.
Schat denk aan de kids.
Je kan iemand bijsturen maar veranderen niet.
Zolang er geen daden zijn vind ik het persoonlijk nog niet zo erg.
Vreemgaan is einde relatie bij mij, met of zonder kinderen.

Sterkte en geluk.

Innamorato
afbeelding van Innamorato
27 mrt 2015 - 20:13

Jeetje, wat een verhaal! Wat een moeilijke en vervelende overweging terwijl je nu juist wil genieten van het geluk van je pas geboren baby.

Wat je ook besluit, het is altijd goed! Doe wat je hart je ingeeft. Waarschijnlijk weet je, wat de beste beslissing voor jou en je kinderen is.

Ik wens je veel sterkte met je besluit!

Nissie29
afbeelding van Nissie29
26 mrt 2015 - 12:12

Jeetje.. Dit is niet niks nee en snap dat je het niet meer weet..

Het is heel moeilijk vooral met 2 kindjes, maar ik denk dat hij nooit zal stoppen met liegen. Hij had van mij die kans niet meer gekregen. Over het financiële gedeelte tja dat is te vergeven maar eigenlijk gaat hij nu gewoon vreemd. Ik persoonlijk zou hem niet meer vertrouwen. En misschien weet hij ook wel dat je het moeilijk vind en daarom niet snel weg zou gaan. Maar als ik alleen dit al lees denk ik dat hij je alleen maar ellende gaat geven.

Ik zou in jou geval voor jezelf en de kindjes kiezen en voor je eigen geluk gaan al is dat moeilijk! Voor je meer ellende achter je aan krijgt. Een ander heeft makkelijk praten maar iedereen die gaat reageren heeft het beste met je voor.

Ik hoop dat je er uit komt! Sterkte!