ik mag niet bij me ex binnen tijdens kraamtijd

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Mic25hael
afbeelding van Mic25hael
16 aug 2015 - 14:48
ik mag niet bij me ex binnen tijdens kraamtijd

Gisteravond is mijn ex bevallen van mijn prinsesje. Zei en haar familie behandelen mij als vuil (terwijl zei mij na 11 weken de schop gaf) en ze hebben geen / heel weinig gevoel in hun donder. Nu mocht ik gisteren naar het ziekenhuis komen en mocht ik haar een half uurtje zien. Maar nu wil ik dus heel graag nu ze weer thuis is bij me dochter zijn. Enkel het probleem is zei weigert me de toegang. Mag dat zomaar? Ik heb tog als erkende vader het recht haar te zien en zeker in de kraamtijd?! Iemand die mij hier verder mee ka helpen?

Grietjenb
afbeelding van Grietjenb
1 sep 2015 - 19:20

Eh bloempje27, bedoelde michael niet dat zijn ex hem eruit gooide toen ze 11 weken zwanger was??

 

Michael, Ik vind het heel erg dat je op deze manier bij je kind wordt weggehouden. Ik heb geen tips voor je maar wil je veel sterkte wensen!

Groetjes van Grietje

Bloempje27
afbeelding van Bloempje27
28 aug 2015 - 15:19

Eerlijk.... hoe kan het dat je nu al een kind heb samen? Zij gooide jou al na elf weken als vuil weg. Afgedankt. Als je even gewacht had met de seks wat dit probleem nu niet aan de orde geweest en was je nu helemaal los van haar en haar familie. Maar helaas toch zwanger geworden, niet opgelet of simpelweg niks gebruikt. Hoeveel kinderen komen er niet op deze manier in een gebroken gezin terecht? De papa mag geen rol spelen, dat is nu al wel duidelijk! En dat is wel waar *** voor jou. Het is haar ook echt aan te rekenen. Want al hadden jullie dan toch een korte relatie, dit kind is net zo goed van jou als van haar. Ik zou zeggen: je gaat een behoorlijke heftige tijd tegemoet. 18 jaar tot je prinses volwassen is. Tot ze zelf keuzes mag maken, tot die tijd heb je elke week met je ex te maken. Ik wens je nu al sterkte!

Ja... ik ben echt wel een beetje cynisch. Want hoeveel lees je dit niet? FF een relatietje... oeps zwanger... problemen tussen pa en ma/ financieel/ huisvesting... en wie krijgt uiteindelijk echt de rekening? Jullie kind!

Ik zou er gelijk werk van gaan maken. Zoek uit wat je rechten zijn en zorg dat je die ook krijgt. Zoek een goede advocaat en zorg dat je de zaken goed regelt. Want je kind heeft recht op een vader en een moeder, die liefdevol zijn, die goed met elkaar kunnen opschieten al is het dan puur een zakelijke kwestie... cijfer jezelf weg voor je kind... laat alle boosheid naar haar toe niet tot uiting komen waar je kind bij is, hoe klein ze ook is. Zij heeft recht op een goede jeugd en een fijne opvoeding.

Mammie.4
afbeelding van Mammie.4
16 aug 2015 - 19:53

Michael, wat een rot situatie. Ik wou dat ik kon helpen, maar helaas.
Hopelijk vind je snel hulp die wel kan helpen zodat je toch bij de prinsesje kan zijn.
Wat je wel kan doen is even bij zoeken gezin en wetgeving intoetsen. Daar staat iets aan informatie.
Veel sterkte met de situatie en dat je snel je prinsesje in je armen mag hebben.