Help nodig geweld.

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Edwin mast
afbeelding van Edwin mast
27 nov 2015 - 00:12
Help nodig geweld.

Hallo mijn naam is Edwin. Ik ben vader van een dochter van 4 jaar en  5maanden oud. En heb haar samen met mijn ex partner gekregen, Wij zijn uit elkaar gegroeid naar het overlijden van onze 1e dochter die anders nu bijna 6jaar oud zou zijn geweest. Maar kan nog steeds met de moeder overweg ivm met mijn dochter. Nu zit het als volgt:    

Ik kon een meid van vroeger en daar kreeg ik contact mee en uiteindelijk ook een dochter van nu 6weken oud, waar ik super trots op ben. Maar deze vrouw kan mijn ex niet uitstaan en mijn dochter is elke x de dupe als ze zegt dat haar moeder een hoer is. Ik zeg zonder te schelden dat het niet normaal is want mijn oudste dochter is stapelgek met mij en mijn oudste dochter wil gewoon vaak haar jongere zusje zien wat dan heel vaak niet mag. Nu raak ik wel eens in een woordenwisseling en vertel dan aan mijn vriendin dat ze het niet moet doen omdat onze baby er last van kan krijgen, ze zegt interesseert me niet, dan dwaalt ze van iets kleins af en gaat het over naar mijn ex en dan word ze boos op mij en begint te slaan in het bijzijn van onze baby. Ik doe dan niets terug en loop dan weg ze achtervolgt mij en begint met mijn spullen te gooien. Nu had ik mijn dochter vast en duwde ze mij en sloeg ze mij ook. Ik heb haar vaak gefilmd en ook gesprekken opgenomen met mijn iPhone, het valt me gewoon op dat ze van lief ineens in een monster veranderd, alsof iemand haar overneemt. Als ik niet doe wat ze zegt dan moet ik wegwezen, (nou ja oprotten zegt ze). Dit is haar woning en ik kan nergens heen en heb urgentie aangevraagd maar dat kan nog maanden duren.  

We gingen afgelopen weekend met der ouders weg en ik en mijn vriendin gingen wandelen, ik leg mijn dochter in de maxi-cosi en klik haar 100% vast. Vervolgens zijn we aan het wandelen en we liepen een kleine helling op en ik gleed weg omdat het nat en drassig was. Mijn dochter werd gelanceerd uit de maxi-cosi en kwam terecht in de modder, ze haar dus losgemaakt waar ik niks vanaf wist. Ik mer k dat ze met haar2 persoonlijkheden(wat ik denk), moeilijk met alles om kan gaan, zoals mijn oudste dochter duwen, ik kon haar wel wat aan doen.

Wie weetal ik kan doen hier tegen? Groetjes Edwin 

 

 

Proudmom89_anon...
afbeelding van Proudmom89_anonymized
7 jan 2016 - 20:02

.

Breon
afbeelding van Breon
27 nov 2015 - 09:00

Zoek hulp! Bij de gemeente hebben ze veel hulpdiensten waar je je vraag neer kan leggen. Zij hebben hier ervaring mee en weten dus welke stappen er te nemen zijn. Blijf niet wachten tot er iets veranderd. Het gaat niet alleen om jou, maar ook om twee kleine kinderen die niet voor zichzelf op kunnen komen. Het is jouw taak ze te beschermen, dat is je belangrijkste taak als opvoeder op het moment dat ze nog zo klein zijn. Neem dus geen risico door af te wachten, maar maak zsm een afspraak met hulp instanties