Een kindje en nu?

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
bakk-939936
afbeelding van bakk-939936
29 aug 2016 - 15:34
Een kindje en nu?

Hoihoi

Wij hebben sinds bijna 2 jaar een dochtertje.
Ik loop er echter tegenaan dat ik en mijn partner eigenlijk al sinds de zwangerschap niet meer intiem zijn. In die zin, dat we weinig knuffelen, of kusjes geven. Laat staan met elkaar vrijen.
Dit komt voort uit drukte, werk, vermoeidheid, desinteresse(?)

Herkenbaar en hoe los je het op?

Annemieke

Sann-1110929
afbeelding van Sann-1110929
10 sep 2016 - 10:24

Hi Annemieke,

Erg herkenbaar.. Loop tegen het zelfde aan. Onze dochter is nu bijna 4 maanden en ook hier geen enkele intimiteit meer sinds de zwangerschap. Zou je graag advies geven maar vrees dat ik dat niet heb maar zelf juist ook naar op zoek ben..
Het doet me wel verdriet om te merken dat mijn vriend vrijwel geen interesse meer toont op dat gebied. Juist na de bevalling en zwangerschap kan een vrouw wel wat extra positieve aandacht gebruiken..
Sterkte meid!

kellysharita_an...
afbeelding van kellysharita_anonymized
29 aug 2016 - 21:13

hoi

wat vervelend dat jullie dat nu weinig doen, herken het enigzins wel, zeker in die begin periode komt er zoveel op je af. Is dit iets wat van jullie beiden af komt of vraagt/praat je partner er wel eens over? Hebben jullie het er samen wel eens over? Misschien is het even een fase waarbij jullie beiden doorheen moeten, of is het een idee een dag/avond voor jullie twee te plannen, uit eten, dagje weg, de kleine bij een oppas? Misschien kunnen jullie zo even weer partners zijn ipv papa en mama en kunnen jullie praten met elkaar.

groetjes kelly

andr
afbeelding van andr
29 aug 2016 - 19:46

Ga er een paar dagen met zn tweeen opuit. Kindje naar lieve opa en oma of andere oppas en neem echt even tijd voor elkaar. De eerste 2 jaar met een kleintje zijn best intensief. Iets samen doen zonder even op een kindje te passen of met 1 oor liggen luisteren of ze misschien wakker is is echt verrijkend voor je relatie