Ben ik onredelijk?

5 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
TallieJ
afbeelding van TallieJ
21 mei 2014 - 21:42
Ben ik onredelijk?

Onze dochter is in onze slaapkamer gegaan en wij zijn naar zolder verhuisd. De baby komt dus in de oude kamer van mijn dochter. We hadden nog een hele kleine kamer met allemaal troep erin. Daar hebben we de vloer vervangen en de muren opnieuw geverfd. Die troep hebben we overgeheveld naar de babykamer. Mijn man zei dat hij het voor eind van het weekend de kamer klaar zou hebben. Nu zegt ie dat ie die plannen waarschijnlijk moet wijzigen en dat ie het niet gaat redden, ik ben morgen 36 weken zwanger en loop al weken te vragen of ie het aub af wil maken omdat ik zo geen rust in mijn hoofd heb.... Hij: rustig, komt goed! En wat nou als de kamer niet opgeruimd is maar de baby er wel kan slapen en jij erbij kan? Dan zeg ik: nee, ik wil dat het helemaal klaar is want na de bevalling komt daar toch niks van! 

Ik loop me dus al weken op te vreten hierover en kan dus geen rust vinden voor het klaar is. Ben ik er nu teveel mee bezig en moeite er idd op vertrouwen dat het goed komt? Dat het dus niet uitmaakt als die kamer een rommeltje blijft? Of heb ik ergens wel een beetje gelijk? En zo ja, hoe maak ik hem dat duidelijk?

TallieJ
afbeelding van TallieJ
23 mei 2014 - 10:11

Ja echt he! Ze snappen gewoon niet dat wij vrouwen het af willen hebben als de kleine er is..

Wij hebben ook veel te veel bewaard de afgelopen jaren en er kan een hoop weg.

Ik heb al gezegd dat de kleine in principe vanaf volgende week donderdag al mag en kan komen dus dan MOET het wel af zijn... Nou ben benieuwd. Tis dat ik idd zelf niks kan doen want anders was ik al lang klaar geweest.. Ik ga nu volgende week lekker kleertjes enzo kopen... Dat is dan wel weer leuk :-)

Babytijd.com Ticker

 

 

Babytijd.com Ticker

suus1980
afbeelding van Anoniem
23 mei 2014 - 08:48

haha, eigenlijk moet ik wel lachen. mannen hè !!! de mijne is net zo.

hier moet de zolder worden leeg geruimd. en ik ben nog niet zo heel ver.
dus als het aan mij ligt, ga ik die zolder op en donder ik alles (wat naar mijn idee weg kan) weg. maar 't meeste is van hem of van z'n ouders geweest dus dat zal íe toch echt zelf moeten doen.
maar ik zie het zo gebeuren dat ook dat idd op het laatst pas gebeurt.
het voordeel hier is dat we de zolder alleen als opslag gebruiken, dus opzich kan 't geen kwaad als het (nog)niet gebeurt.
er komt alleen steeds meer troep (wat hij denkt ooit nog nodig te hebben)bij en daar erger ik me groen en geel aan.

voor jou hoop ik dat 't komende week toch wel in orde komt !!
(misschien helpt het om te zeggen dat het huis "klaar" moet zijn met 37 weken , dat is tenslotte de grens waarop je eventueel thuis mag bevallen) suc-6!!!!!!!!!

TallieJ
afbeelding van TallieJ
23 mei 2014 - 08:19

Ja de kleine kamer is klaar. Hij weet dat ik pijn heb en baalt daar ook van... Hij weet dat ik niks mag en kan doen en dat wil hij ook niet. Hij wil alleen dat ik hem vertrouw dat het op tijd klaar is... Maar hij snapt niet dat dat juist die onrust in mijn hoofd veroorzaakt...

Babytijd.com Ticker

 

 

Babytijd.com Ticker

suus1980
afbeelding van Anoniem
22 mei 2014 - 13:13

hoi, nou ik vind je niet onredelijk hoor. snap best dat je wilt dat 't gewoon opgeruimd en aan kant is voor als de kleine straks idd geboren is.
zoals jezelf al zegt, dan komt het er ook niet van.
hoe je hem dat duidelijk maakt, nou ja misschien zoals puk al zegt. voorstellen om mee te helpen.
ook al kun je misschien niet zo heel veel meer, misschien dat hij dan wel zoiets heeft van , o ja.
suc-6 !!!