Geboorte Tens

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
cind-929122
afbeelding van cind-929122
6 mei 2014 - 13:42
Geboorte Tens

Hoi allemaal,

Over een aantal weken komt de kraamhulp voor een intake gesprek. Bij hen kun je ook een Geboorte Tens huren voor tijdens de bevalling. Ik wil graag thuis bevallen en wil eigenlijk niet echt gebruik maken van pijnbestrijding. Echter sprak me de Geboorte Tens wel aan!

Wie heeft hier ervaring mee? Hoe werkt het en ben je er positief of negatief over?

Ben benieuwd!

Groetjes, Cindy

Bloempje27
afbeelding van Bloempje27
12 dec 2014 - 14:46

Nou... weet niet of je al bevallen bent ondertussen maar ik beveel de Tens echt aan. Ik heb m gebruikt bij onze jongste telg en ik vond het veel verlichting geven. Alsof je flinke tegendruk in je onderrug ervaar... alsof de pijn die je voelt even aangepakt wordt. De elektrische trillingen kun je zelf instellen en bijstellen tijdens een wee en hierdoor kun je t zo hard zetten als je nodig hebt. Ik vond het fantastisch en heb hierdoor een droombevalling gehad. Wel pijn natuurlijk maar ik had meer controle. Gewoon huren dus en als het je toch niet bevalt tijdens de bevalling doe je m gewoon af!