Zorgen over mijn dochter

1 bericht / 0 nieuw
marl-1515825
afbeelding van marl-1515825
29 sep 2021 - 10:32
Zorgen over mijn dochter

Hi Allemaal,

op veel fora lees ik zorgen van moeder dat hun kind alleen nog maar kan zitten of omrollen, maar het kruipen niet ontdekken. Of alleen maar omrollen en niet tijgeren. Enz. 
 

echter doet mijn dochter niets van dat alles. Zelfs omrollen niet. En ze is 1 jaar. Waar mijn pijnpunt in zit is dat zodra je haar zitten neerzet, ze zich kei hard strekt en achterover gooit. Onze fysio zegt dat ze dat veel deed als (huil)baby en dat strekken dus is blijven doen. Zitten lukt dus voor enkele seconden en dan vliegt madam achterover. Je kan haar op haar buik leggen, maar binnen No time ligt ze dan weer op haar rug. Ze rolt niet van rug naar buik. Ze ligt gewoon echt alleen maar op haar rug, zo bizar. Inmiddels heeft ze dus geleerd om dingen met haar voeten op te pakken en kan ze helikopteren op haar rug. Je legt haar op haar rug neer en 5 sec later is ze al een heel rondje op haar rug gedraaid. 
 

hoewel best grappig, maakt de fysio zich na 3 maanden behandelen veel zorgen en heeft ons verwezen naar de kinderarts voor verder onderzoek.

toch zegt iets in mij dat het vanzelf wel komt en vraag ik me af of al die onderzoeken wel nodig zijn?

ik zoek dus moeders met vergelijkbare ervaringen. Niet moeders waarvan kinderen dus al konden zitten of kruipen, met alle respect uiteraard, maar mijn dochter kan nog niets van dat alles op 1 jarige leeftijd.

ik hoor graag jullie reacties 

liefs