Zoon 19 mnd loopt nog niet

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
jilliana
afbeelding van jilliana
5 jun 2017 - 12:25
Zoon 19 mnd loopt nog niet

Hallo,

Ik wilde even een berichtje plaatsen omdat ik me inmiddels redelijk veel zorgen maak om mijn zoontje. Hij is nu ruim 19 maanden en loopt pas sinds 3 dagen aan 1 hand. Eerst wilde hij nooit aan 1 hand vond ie eng en nu hij het durft is het alles wat hij wil doen de hele dag. Erg vermoeiend want als wij even niet kunnen stappen met hem begint hij te schreeuwen en huilen. Hij is tevens ook hypermobiel en we hebben inmiddels alweer 3 maanden ongeveer fysio hiervoor. Het overstappen van 2 handjes vasthouden naar 1 is al heel wat maat ons zoontje is zo ontzettend gefrustreerd terwijl hij zo zachtaardig en lief altijd is, zelden boos dat het mij nu intens verdrietig maakt hem zo te zien.

Heeft iemand hier ervaring mee? En ook suggesties of ideeën waardoor we hem kunnen stimuleren om zelfstandig te gaan lopen? We gaan binnenkort ook met verslag van fysio naar de kinderarts of minder revalidatie mits de ha hem daar niet te jong voor vindt waar ik wel wat bang voor ben...

Thanks.

Proudmom89_anon...
afbeelding van Proudmom89_anonymized
5 jun 2017 - 12:51

Mijn zoontje was 1 Jaar 11 maanden en 11 dagen toen hij leerde lopen. Hij heeft dus al sinds die tijd fysiotherapie omdat hij ook hypermobiel was. Dat dachten ze toen. Maar nu is hij ondertussen 7 jaar geweest en nog steeds 2x per week fysio. Hij heeft mri scans gehad en vele onderzoeken om te kijken waar het vanaf kan komen en wat het is. Want hypermobiel is hij onder tussen niet meer. Nu zit er juist te veel spanning op als hij iets nieuws mag gaan proberen.

Ik hoop dat het bij jullie sneller gaat en ze wel kunnen vinden waar het mee te. Maken heeft en dat jullie kindje er misschien wel doorheen groeit.

Mijn zoon heeft er zelf niet zoveel last van dat hij een achterstand heeft op andere dat maakt het wel wat beter voor ons maar zeker voor hem